Kulcsszó keresés /


Ganxsta Zolee-ék a tűzzel játszottak

  • 2014. október 16.

Addig üsd a vasat, amíg meleg! Muri Enikő, Horváth Éva, Ganxsta Zolee és Nagy Sanyi megfogadta a tanácsot. A négy híresség körül csak úgy izzott a levegő, miközben az egyik legősibb mesterségben tették próbára magukat. A sztárok kalapácsot ragadtak, és egy belvárosi kovácsműhelyben alkalmi inasnak álltak. A lányok mexikói ékszereket, a fiúk pedig egy különleges szerencsepatkót készítettek.

olvass tovább

Musical Fesztivál

  • 2014. október 16.

A Musical fesztivál eseménysorozat első koncertje kerül bemutatásra a Danubius Music szervezésében. A fellépők között a magyar musical színészek, énekesek kiemelkedő alakjai közül igazi tehetségek szórakoztatják a nagyérdeműt.

olvass tovább

Állatkínzással vádolják a legnagyobb divatházakat

  • 2014. október 14.

Komoly vádak érték nemrég a legnagyobb divatházakat, hiszen a Last Chance for Animals nonprofit szervezet előhúzta a bunda kérdést a kalapból. Munkájuk során több mint 70-en nyúltenyészetet vizsgáltak be, azt dokumentálva milyen körülmények között tartják az ott tartott állatokat. Ennek eredményeképp pedig megszületett a lista azokról a cégekről, akik nem féltek kollaborálni ezekkel a brutális intézményekkel. A kérdés már csak az, igazak-e a vádak, és kik a felelősök?

olvass tovább

Klasszikus gofri mézes-fahéjas öntettel

  • 2014. október 14.

Ez a tökéletes reggeli, legalábbis szerintem. Gyors, olcsó és elképesztően finom. Legalábbis azoknak, akik többre vágynak a vajas pirítós-tea kombinációnál felkelés után. A teflon edényt még mosogatni sem kell, a sietősebbek pedig magukkal is vihetik a gofrikat munkába is, nagyon jól szállíthatóak.

olvass tovább

Toszkán szerelem Pesten

  • 2014. október 14.

Egy jó olaszt, nemcsak egy hithű olasz hazafi akar enni, hanem a magyar ember is megkívánja néhanapján. S ha e mellé még egy kis napfényre, vízre és toszkán szellőre is vágyunk, akkor nem kell mást tennünk, csak le kell sétálnunk a Belgrád rakpartra, ahol valóban megérint bennünket a legnagyobb olasz tartomány, fűszerillatú lehelete.

olvass tovább

Hogyan viseljük a hajunkat ősszel?

  • 2014. október 13.

Már tudjuk, mit vegyünk fel, és hogyan sminkeljünk hozzá, most nézzük meg, milyen frizuratrendekre számíthatunk az őszi-téli hónapokban. Azt már most elárulom, hogy nagyon vegyes a felhozatal, így biztosan te is megtalálod a kedvencedet!

olvass tovább

Az anyatej és a szoptatás előnyei

  • 2014. október 08.

A magzat az anyaméhben az anya vérkeringéséből közvetlenül kapja a tápanyagokat a köldökén keresztül befutó ereken keresztül. Ezért is nagyon fontos, hogy az várandós nő hogyan táplálkozik, minőségi tápanyagokat tud-e biztosítani a magzatának, dohányzik-e, alkoholt milyen mennyiségben fogyaszt, milyen munka körülmények között dolgozik, szennyezi-e a környezet kemikáliáival a vérkeringésén keresztül a babát.

olvass tovább

Vörösboros-aszalt szilvás sertésragu

  • 2014. október 07.

Imádom azokat a fogásokat, ahol az édes és a sós keveredik. Ez a mostani anyukám jól bevált receptje, egyszerre testes és gyümölcsös. Az aszalt szilvát szinte minden főételbe el tudom képzelni, akár köretként, akár töltelékként. Most a hússal együtt sült, így teljesen magába szívta a törzsanyagokat, amitől hihetetlen íze lett. Ebben a receptben az is jó, hogy nagyon egyszerű és viszonylag gyorsan megvan, de egyáltalán nem szokványos.

olvass tovább