8 étel, amiket el kell tudnod készíteni, mire 30 leszel
4. Csirkepaprikás nokedlivel: óóó a férfi szívek meghódítója. A vöröshagymát vágd apróra, jó sokat, majdnem annyi mennyiséget, mint amennyi a hús, kevés paprikát, és paradicsomot is kockázz fel hozzá. Kezdd el előbb a hagymát dinsztelni szárnyas-zsiradékon, aztán ráteheted a zöldségeket, belefektetheted az előre serpenyőben picit odapirított húsokat (így jobban megmarad az íze), szórj rá egy kis házi pirospaprikát és kezdhet is a fedő alatti rotyogás. Közben szaggasd ki a nokedlit, lágyra, olvadósra. Ha megpuhult a hús, és sűrű szaft keletkezett alatta, akkor sózni és borsozni kell, majd tálalni. Lehet hozzá tejfölt adni, majd bőszen ujjakat cuppogtatni.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez