10 jel, hogy túlkomplikálod az online ismerkedést

Hosszú évekig online ismerkedtem. Regisztráltam mindenféle randi applikációra, Jégkirálynőt játszottam – hajaj, de még mennyire! –, találkoztam a potenciális párjelöltekkel, nem pedig "randiztam" és repesve vártam Mr. Elérhetetlen üzenetére. Ha a felsorolt jelek közül bármelyik is illik rád, akkor... csak olvass tovább!

olvass tovább

„A múltunk döntései a jelenünk építőkövei.” – Bölcsességek Dan Brown-tól

Dan Brown amerikai író, művészettörténész. Eseménydús – és vaskos – regényei (A Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Inferno) több cselekményszálon futnak, illetve precíz ismeretanyagot tartalmaznak a vallásról, a tudományról és a történelemről egyaránt. Az író tudása magával ragad, lehengerel, mindeközben pedig arra késztet, hogy egy percre se hagyjuk abba az olvasást. Mert az vétek lenne.

olvass tovább

Őrizlek a szívemben

A távolban felcsendül egy ismerős dallam. És társul hozzá egy érzés. Felidézem a közös emlékeinket, majd összeszorul a szívem. Hiszen mélyen és őszintén kötődtem hozzád. De már tudom, a nem harmadjára sem változik át igenné. Ahogyan a múlt sem jelenné... Őrizlek a szívemben.

olvass tovább

Szeretni akartunk

Sokszor gondolok rád. Ránk. És mindarra, ami lehetett volna közöttünk. Aztán felidézem a kételyeket, a miérteket és a tekintetedet. Amikor hozzám beszéltél, de gondolataid egy másik nő felé haladtak. Magabiztosabban, mint felém.

olvass tovább

A nő és a szerelemvágy

Találni egy férfit, aki úgy szereti a nőt, ahogy van. Aki képes a külcsín mögé nézni és a belső értékeit látni. Ezért a nő szíve nyitott az újra, az új szerelemre. Szeretne egy boldog párkapcsolatban élni egy olyan férfi mellett, akinek a közelsége egy pillanat alatt életre hívja a szenvedélyt. És a szerelemvágyat. Mert igenis hisz benne, hogy megtalálja az Igazit.

olvass tovább

10 szívhez szóló gondolat az élet szépségeiről

Nincs szükség giccses, túlgondolt szavakra – és mondatokra. Sőt, a (fájó) múlt lomjait sem kell teherként cipelnünk. Egyszerűen csak... élni kell. Hagyni, hogy sodorjon az ár, és észrevenni az élet apró csodáit, szépségeit, mert azok igenis léteznek. Ott hevernek a szemünk előtt. Ám ezúttal gondolatok formájában tárulnak elénk, 10 író tollából és szívhez szólóan. Lássuk!

olvass tovább

Az érzékeny nő

Az érzékeny nő az utolsó pillanatig remél. Hisz. Mert ez az egyetlen kapaszkodója, szüksége van rá, mivel mágnesként vonzza magához a bonyolult kapcsolatokat, a „meg nem értett” férfiakat, továbbá mindazt, amelyek az álmatlan éjszakáiért felelősek. A szíve mutatja az irányt.

olvass tovább

10 (klasszikus) idézet a legvarázslatosabb érzésről

Egy összetört szív képes remélni. Hinni abban, hogy valahol vár rá a varázslat. Az a varázslat, amelyben szeretni a legcsodálatosabb érzés, és két összetartozó lélek megtalálja az egymáshoz vezető utat. Mert őket egymásnak teremtették. A szerelem témájában (is) számtalan remekművet olvashatunk, ennélfogva most több író idézetei között válogattam. Íme, a lista!

olvass tovább

Sajnálom, de nem leszek a második nő az életedben

Szívből szeretek, őszintén adok, de ez nem egy (piszkos) adok-kapok, ez a valóság. Ahol én csak a második szerepig jutok anélkül, hogy erről előzőleg bárki is figyelmeztetett volna. Majd megtanultam, én felelek a boldogságomért. Te pedig a kérdéseimre sem. Tudod, a szerelmi háromszög érdekes jelenség. Így még most is összeszorul a szívem, ha a szerelmi szálaidra gondolok. És válaszokat pedig csak akkor kaptam, ha én mentem utánuk... Sajnálom, de nem leszek a második nő az életedben.

olvass tovább

Nicholas Sparks gondolatai a végtelen szerelemről

Tiszta szívből, végtelen szerelemmel szeretni. Nicholas Sparks romantikus regénye, a Szerelmünk lapjai egy igaz szerelmet mesél el, amely összeköti Noah és Allie életét. Kettejük története tökéletesen példázza, ha igazán akarjuk Őt, képesek vagyunk átlendülni az akadályokon – még akkor is, ha számtalan kérdés övezi utunkat. Egyszerűen csak... hinnünk kell a nagybetűs szerelem erejében. És egymásban. Nicholas Sparks gondolatai következnek.

olvass tovább