A családi mintázatokról: avagy hogyan választunk magunknak szülőket és hogyan adjuk tovább szülőként az elakadásainkat?

A héten volt egy nagyon izgalmas elemzésem, azaz kettő. Egy édesanya keresett meg születési képlet elemzéssel kapcsolatban, de nem csak magára, a kisfia képletére is kíváncsi volt. Nagyon szeretek tudatos embereket elemezni, az pedig végképp simogatja a lelkem, ha egy anyuka ennyire célirányosan szeretne foglalkozni a gyermekével. Ő egy teljes születési képlet elemzést kért, míg kisfia mintázatait (az én javaslatomra) egy rapid elemzés keretein belül néztük meg, kiegészítve azzal a résszel, amikor életkorok bontásában nézzük meg, mikor-melyik téma jöhet elő.

olvass tovább

Két női minőséget jelölő bolygó is megkezdte frusztrációkkal teli fényszögkapcsolatát

Az érzelmeink és a család jelölője szembenállásba kerül a Nagy Tanítóval, ráadásul másik két női minőséget jelölő bolygó is megkezdte frusztrációkkal teli fényszögkapcsolatát. Eközben a Merkúr kihátrált a perspektívák jelölőjével való együttállásából és közelít a Naphoz. A háttérben viszont ismét szól a Cápa főcímdala, ugyanis a légkalapács megállt... Nézzük, milyen megéléseket hozhatnak ezek a hatások.

olvass tovább

A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe

A tegnap írásomban kezdtem el részletezni a mai nap pontosuló igen összetett hatást. Írtam a Kos Újholdról, ennek kapcsán a Nap és a Hold együttállásáról a Kos és Bika csillagjegyek határán. Részleteztem ezeken túl a Nap-Hold együttállás összekapcsolódását és szembenállását a Fel- és Leszálló Holdcsomópontokkal. Mi maradt a mai posztra? A lényeg! A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe és ezzel pontosul kvadrátjuk a légkalapáccsal, a Plutoval. Nézzük!

olvass tovább