Ma kora reggel volt fokra pontos a Nap és a Pluto szembenállása

Ma kora reggel volt fokra pontos a Nap és a Pluto szembenállása, ezzel bepontosult az a derékszögű háromszög kupac, amit a Holdcsomópontokkal alkotnak. Mindemellett a Merkúr és az Uránusz kvadrátja is dolgozik a mélyben. Utóbbival viszont a Hold egy nagyon kellemes fényszögkapcsolatba lép ma, hogy ismét legyen valami, ami tartja bennünk a lelket.

olvass tovább

Helló újabb derékszögű háromszög!

Mivel az egyik csúcsán a Hold áll, így gyorsan átszalad majd rajtunk az esetleges hatás, amit magával hozhat. Jelen felállásban a következő jelölők alkotják a háromszöget: a Vízöntő Hold, az Oroszlánban haladó Mars és Vénusz, valamint a Bika Uránusz. Nos, ugyan óriási dolgokra nem kell számítanunk, mégis nagyon izgi a dinamika, ami kirajzolódik eközött a 4 jelölő között.

olvass tovább

Van egy Teliholdunk a Bak jegyében

A mai poszt főszereplője a Hold lesz. Van egy Teliholdunk a Bak jegyében, ez ugye maga a Hold és a Nap szembenállását jelenti az asztrológiában, de a Nap együtt áll a Merkúrral, így vele is szembe kerül a Hold. Emellett egy nagyon lágy fényszöget alkot majd a Nagy Tanítóval és Lezáróval, és egy nagyon felfelé húzó energetikában részesül a Jupitertől.

olvass tovább

Mozgalmas nap vár ránk, több hatás indul meg a nap során, ami csavar egyet az energetikán

A Merkúr ma belép a Rák csillagjegybe, ezzel meg is kezdi együttállását a fő jelölő Nappal. A jegyváltás áttereli a cselekedeteink és kommunikációs, gondolati dolgaink fókuszát az emberi kapcsolatokra, a valóban intim viszonyainkra, ahol otthon és biztonságban érezzük magunkat. Lehetőségünk van most tevőlegesen is oda tenni magunkat ezen a területen és mivel a Merkúr a Nappal együtt áll, így nagyon mély önismereti hátteret kaphat ez az egész.

olvass tovább