A Hold áthalad a tegnap is említett Marssal való együttállásán

Nos, több említésre méltó esemény is van a Kollektívában. Először is, a cselekedeti, gondolati és kommunikációs dolgainkért felelős Merkúr végre elindult előre. Másodszor, a Vénusz és a Jupiter, a két jótevő kvadrátja a mai napon fokra pontos. Utolsónak pedig, a Hold áthalad a tegnap is említett Marssal való együttállásán, hogy délután belépjen a Leszálló Holdcsomóponttal való összeolvadásába, ezzel megkezdve a minden hónapban megjelenő nehezebb érzelmi dolgokat.

olvass tovább

A Napot ma több fontos hatás is éri majd

A Napot ma több fontos hatás is éri majd. Egyrészt belépett a Halak Neptunusszal való szembenállásába, másrészt hajnalban lesz egy Újhold is a Szűz csillagjegyben. Mindeközben már kilépett a Nagy Jótevővel való erőteljes trigon fényszögéből, viszont az Uránusszal való trigonja közel fokra pontos.

olvass tovább

Mára is jut pár említésre méltó konstelláció

Még mindig lassan őrölnek az égi malmok (már, akinél nem volt zúzda a Jupiter trigonjai kapcsán), de azért mára is jut pár említésre méltó konstelláció. Elsőként emelném ki az érzelmek és a család jelölőjét, a Holdat, ami ma már a számára tüzes, zárt és önös Oroszlán jegyében halad.

olvass tovább

Van egy Teliholdunk a Halakban

Nézzük, mi a mai menü: van egy Teliholdunk a Halakban, ami a Hold és a Szaturnusz együttállása okán különlegesnek mondható. Időközben a Mars és a Neptunusz lassító és álmosító szembenállása kioldódott, ami egy picit visszahozhat minket az élők sorába.

olvass tovább

Ma délután a Mars jegyet vált és belép a Mérleg jegyébe

A mai napon több eseményt szeretnék nektek kiemelni. Az egyikről az elmúlt napokban többször esett szó, ez a Nap és a Szaturnusz szembenállása, ami a mai napon lesz fokra pontos a délelőtti órákban. Délutánra is jut egy kis csemege, ugyanis a Mars jegyet vált és belép a Mérleg jegyébe. Illetve van egy lemaradásom az elmúlt napok tekintetében, ami az Uránuszt érinti...

olvass tovább