A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe

A tegnap írásomban kezdtem el részletezni a mai nap pontosuló igen összetett hatást. Írtam a Kos Újholdról, ennek kapcsán a Nap és a Hold együttállásáról a Kos és Bika csillagjegyek határán. Részleteztem ezeken túl a Nap-Hold együttállás összekapcsolódását és szembenállását a Fel- és Leszálló Holdcsomópontokkal. Mi maradt a mai posztra? A lényeg! A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe és ezzel pontosul kvadrátjuk a légkalapáccsal, a Plutoval. Nézzük!

olvass tovább

A Merkúr belépett a Bika jegyébe

A kommunikációért, gondolkodásért és napi ügyintézős dolgainkért felelős Merkúr belépett a Bika jegyébe, ráadásul egyből a Felszálló Holdcsomóponttal eyüttállásba, emellett a fő jelölő is megkezdte összeölelkezését a Jupiterrel. Eközben az érzelmeink területét szimbolizáló Hold nagyon pozitív fényszögben van a Vénusszal, cserébe szembe került a Neptunusszal. Nézzük a részleteket!

olvass tovább

Vénusz-Uránusz együttállás, Mars és a Szaturnusz trigonjának bepontosulása, Hold és a Pluto szembenállás

Ugyan óriási változások nem történtek a tegnapi írásom óta, mégis szeretnék kiemelni Nektek ma 3 fényszöget, ami késő este, éjszaka pontosul. Az egyik a tegnap is említett Vénusz-Uránusz együttállás, a másik a Mars és a Szaturnusz trigonjának bepontosulása, a harmadik pedig a Hold és a Pluto szembenállása.

olvass tovább

Szerencsére ez a hét sokkal nyugodtabb energiákat hoz

Szerencsére ez a hét sokkal nyugodtabb energiákat hoz és kevésbe eseménydús, mint a múlt hetünk volt, de nézzük, mi történik ma. A Hold a saját jegyében jár, viszont egy frusztrált fényszöget vesz fel a Nappal. A Merkúr lehagyta a Nagy Jótevőt, a Vénusz és az Uránusz együttállása pedig holnap pontosul. Megjelenik a lassan építkezés, lépésről-lépésre, viszont aktívan haladás jellege is.

olvass tovább