A Jupiter és a Mars szembenállása

Ismét izgalmas megélések kavaroghatnak bennünk, ugyanis több fényszögkapcsolat érte és éri el a csúcspontját tegnap és a mai napon. Természetesen ezek a megélések is a Skorpióban csoportosuló, emberi dolgainkért felelős belső-gyors bolygókhoz köthetőek.

olvass tovább

A Nap kilépett a Plutoval való kvadrátjából

A mai posztban üdítően több lesz a pozitív események sora, mint ami az elmúlt napokban jellemző volt. Egy hatás aktiválódik ma, ami ráerősít a nehéz életérzésre, és furcsa módon több olyan hatás érhet minket, vagy szűnik meg éppen, ami azt a bizonyos mérleget a pozitív irányba billenti.

olvass tovább

A Nap tegnap este átlépett a Skorpió jegyébe

Nos, mára is jut esemény bőven. A Nap tegnap este jegyet váltott és átlépett a Skorpió jegyébe, viszont kilépett a Leszálló Holdcsomóponttal való együttállásból. Szintén tegnap a Merkúr végre kilépett a Plutoval való konfliktusos fényszögéből. Emellett a mai napon lesz fokra pontos a Nap nagyon támogató trigon fényszöge a Halak jegy elején hátráló Szaturnusszal, amibe ma a Hold is becsatlakozik.

olvass tovább

Mi történik ma?

A mai napunkra is több említésre méltó esemény jut. A Merkúr egyfelől kilépett a Leszálló Holdcsomóponttal való együttállásából, cserébe átlépett a Skorpióba. A két Jótevő erőteljesen támogató trigonja ma reggel volt fokra pontos. Emellett a Hold, szintén reggel, együtt állt a Plutoval, így becsatlakozik rövid időre a Merkúrt és a Napot érintő kvadrátba. A délutáni órákban azonban érkezik egy újabb nehezítő konstelláció…

olvass tovább