Csökkenni kezd a nyomasztó, mélybe húzó dinamika

A mai napon lesz fokra pontos a Vénusz és a Leszálló Holdcsomópont együttállása, cserébe a Merkúr-Neptunusz kvadrátja már elkezdett lazulni a tegnapi nap folyamán. Jóhírként a Nap kilépett a Skorpió jegy vonzáskörzetéből, így végképp elkezd csökkenni a nyomasztó, mélybe húzó dinamika.

olvass tovább

Érkeznek sorra a pozitív hatások

A mai napunkra több izgalom is jut, a mérleg mindkét oldalára téve némi súlyt… A jó hírek táborát erősíti, hogy ma a Mars is átlép a Nyilas jegyébe, a Hold pedig együttállásban lesz a Felszálló Holdcsomóponttal a Kosban. Negatív hatásként a Vénusz megkezdi együttállását a Mérlegben haladó Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább

Mi történik ma?

A Nap és a Pluto szextil fényszöge ma, az esti órákban lesz fokra pontos, miközben a Szaturnusszal való kvadrátja is közelít ahhoz, hogy pontossá váljon. A mai napnak a plusz színt a Hold és a Nagy Lezáró együttállása adja a Vízöntő és a Halak csillagjegyek határán.

olvass tovább

Nap-Mars együttállása ma fokra pontos

Nos, a Skorpió jegy vége felé haladó Nap-Mars együttállása ma fokra pontos, ráadásul több fényszögkapcsolata is van, ami szépen árnyalja ezt a lobbanékony párost. Plusz nehezítő tényező a Hold és a Pluto együttállása a Bak jegy végén. Nézzük, mire számíthatunk ezek hozományaként.

olvass tovább