Kezdenek szellőzni az energiák, de a mai nap során még a női oldalunk teret adhat egy kis frusztrációnak

Ahogyan a tegnapi írásomban említettem, a Neptunuszt már lehagyta a Nap és a Merkúr is az éjszaka folyamán, így annak lassító és bágyasztó, akár áldozatiságunkat erősítő hatása fokozatosan enyhül. A trio kvadrátja még pontos, mégis, a háttérben már elindul ennek a mocsaras szemellenzőnek a tisztogatása. Mindkét mindennapi, individuális életünkért felelős bolygó a Kos elindulásra ösztönző hatásából is részesül már a Halak mocsara mellett, így érezhetően kezdik beindítani a motorokat...

olvass tovább

Skorpió Hold

Röviden: Skorpió Hold. Picit hosszabban: Skorpió Hold együttállásban az energetikai lefolyóval, még kvadrátban a légkalapáccsal. Emellett azonban kezd kialakulni egy számottevő együttállás is a Halak csillagjegyben, mégpedig a Merkúr, a Nap és a Neptunusz között.

olvass tovább

A Hold a számára rideg és merev Bak jegyében jár

A Hold a számára rideg és merev Bak jegyében jár, így kerül frusztrált kapcsolatba a Nagy Jótevő Jupiterrel, viszont lágyan támogatja a ma fokra pontos Nap-Szaturnusz együttállást. A Vízöntő jegyében járó Merkúr által képviselt területekbe bekúszhat egy kis bizonytalanság a Felszálló Holdcsomóponttal való csiki-csukis fényszöge miatt. Nézzük a részleteket!

olvass tovább

Mai főszereplőnk röviden: Skorpió Hold

Hosszabban: ha a Hold pozíciója nem lenne önmagában elég, csiki-csukis viszonyban van a Nap-Szaturnusz együttállással, cserébe ad egy nagy adag energiát a többi női minőség jelölőjének, Vénusz-Neptunusz együttállásának. A Perspektívák és Szabadság területét viszont elég távolról szemléli. Nézzük, milyen érzelmi töltet lehet markáns a mai nap során.

olvass tovább