Az ambícióinkért és az énünk képviseletéért felelős Mars belépett a Bakba

Több fontos esemény is jut a mai napunkra! A Mars jegyet váltott és belépett a Bak jegyébe, ezzel egyidőben trigonba lépett a Jupiterrel. A Nap ugyanezt a fényszöget indítja a mai napon az Uránusszal. Az érzelmeink viszont megkezdik havi mélyrepülésüket: a Hold délután átlép a Skorpióba, kvadrátba lép a Plutoval és szembenállásba a Jupiterrel.

olvass tovább

A hajnali órákban lesz fokra pontos a Telihold a Rák és a Bak csillagjegyek tengelyén

Remélem, mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek! Nézzük mik az aktualitások: a Vénusz kilépett végre az Uránusz szembenállásából és csupa támogatói fényszöget kap. A Merkúr visszahátrált a Nyilasba és már együttállásban van a Marssal, viszont ma bekapcsolódnak egy derékszögű háromszögbe. A hajnali órákban pedig lesz egy Teliholdunk a Rák jegyében.

olvass tovább

Mi történik ma?

A mai napunkra is több kiemelendő esemény jut. Egyfelől ma fokra pontos a Vénusz és az Uránusz szembenállása, cserébe a Vénusz egy nagyon támogatói fényszöget kap mától. Másfelől, gyorsítóként ma a Hold beér a Felszálló Holdcsomópont mellé, lassító tényező pedig a Neptunusz és a Mars ma induló kvadrátja.

olvass tovább