Az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe

A napok óta aktív derékszögünk a Mars, a Jupiter és a Pluto között még aktív, de mivel már elérte mindegyik fényszögkapcsolat a csúcspontját, így hatásai kifutóban vannak. Ennek a háromszögnek a munkásságát „támogatja" a Nap és a Szaturnusz csiki-csukis fényszögkapcsolata is. Emellett az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe.

olvass tovább

Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel

A múlt heti posztokban vesézgetett derékszögű háromszög még aktív, hatásai még egy darabig érezhetőek lesznek. De ahogy szokott, most is kapunk több apró segítséget, hogy ne billenjünk meg teljesen. Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel, a Mars fokra pontos szextilje a Nappal, valamint a Pluto-Nap trigonja. Nézzük, hogyan hathatnak most ezek a napunkra.

olvass tovább

A Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén

Ma van a csúcspontja a pár nappal ezelőtti posztomban leírt derékszögű háromszögnek, ugyanis mindegyik fényszöge fokra pontos lesz az esti órákban. Segítségként a Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén, ezzel lazítva picit a feszült közeget. Hajnalban a Nap is jegyet vált a Mars mellett, így még több aktív energia érkezik a kollektívába.

olvass tovább

A családi mintázatokról: avagy hogyan választunk magunknak szülőket és hogyan adjuk tovább szülőként az elakadásainkat?

A héten volt egy nagyon izgalmas elemzésem, azaz kettő. Egy édesanya keresett meg születési képlet elemzéssel kapcsolatban, de nem csak magára, a kisfia képletére is kíváncsi volt. Nagyon szeretek tudatos embereket elemezni, az pedig végképp simogatja a lelkem, ha egy anyuka ennyire célirányosan szeretne foglalkozni a gyermekével. Ő egy teljes születési képlet elemzést kért, míg kisfia mintázatait (az én javaslatomra) egy rapid elemzés keretein belül néztük meg, kiegészítve azzal a résszel, amikor életkorok bontásában nézzük meg, mikor-melyik téma jöhet elő.

olvass tovább

Két női minőséget jelölő bolygó is megkezdte frusztrációkkal teli fényszögkapcsolatát

Az érzelmeink és a család jelölője szembenállásba kerül a Nagy Tanítóval, ráadásul másik két női minőséget jelölő bolygó is megkezdte frusztrációkkal teli fényszögkapcsolatát. Eközben a Merkúr kihátrált a perspektívák jelölőjével való együttállásából és közelít a Naphoz. A háttérben viszont ismét szól a Cápa főcímdala, ugyanis a légkalapács megállt... Nézzük, milyen megéléseket hozhatnak ezek a hatások.

olvass tovább