Mi történik ma?

Könnyítésként írtam nem rég, hogy kioldódott a Jupiter és a Merkúr kvadrátja. Ez szuper is, azonban a Merkúr tegnap megkezdte ugyanezt a frusztrált fényszögkapcsolatát az Uránusszal... A mai napon a mentőövünk a Hold lehet, ami a Bika jegyében jár, először a Jupiterrel, majd az Uránusszal együtt.

olvass tovább

Lélektérkép a csillagok alatt: Mars és Vénusz kihívások a tudat mélyéről

A mai napunkra jut nehezítő és könnyítő tényező is, ráadásul nem is akármilyenek… A Mars jegyet vált, ezzel azonban fokra pontossá válik a Plutoval való együttállása. A Vénusz is közelít a Vízöntőhöz és ma tágan ugyan, de szintén megkezdi együttállását a Plutoval. Cserébe kioldódik a Nap-Uránusz és a Merkúr-Jupiter kvadrát is.

olvass tovább

asztrológiai vihar közepette: Navigáljunk a belső kihívásokon és fedezzünk fel új perspektívákat!

Nos, mondhatnám, hogy érkezik a felmentő sereg és fellélegezhetünk, de nem… A Hold ma a Mars és a Pluto között halad, mindkettővel együtt állva a Bak és a Vízöntő jegyek határán. Emellett az Uránusz két fényszöge is fokra pontos: tegnap késő este vált pontossá a Vénusszal való jótékony trigonja, ma pedig a Nappal való kvadrátja fokozhatja az amúgy elég nehézkes életérzést. Egy apró segítség azonban mégis érkezik késő este.

olvass tovább

Belülről fakadó kihívások és útmutatás a belső átalakulás útján

Ahogy a hónapról szóló videóban is mondtam, ahogy a belső-gyors bolygók haladnak előre a Bakban és lépegetnek át a Vízöntőbe, mindegyikük áthalad majd a Plutoval való együttállásán. Ebben érkeztünk a következő lépcsőfokhoz, ugyanis ma a Mars is megkezdi ezt az fényszögkapcsolatot. Emellett ma a Hold is becsatlakozik a Bakban haladó libasorba, a Merkúr pedig megkezdte frusztrált kvadrátját a Jupiterrel.

olvass tovább