Mi történik a héten? 2024.06.10-16.

Nos, az előző héten eléggé belecsaptunk a lecsóba és elég intenzíven érezhető a nehezebb energetikai háttér. Ezen a héten sem fogunk unatkozni, mert további, hasonló dinamikájú hatások indulnak, cserébe azért kioldódik egy-egy kvadrát is.

olvass tovább

Mi történik a héten?

Júniusban már sokkal kevésbé lesznek balzsamos energiák, mint májusban voltak, ezt ezen a héten el is kezdhetjük érezni, ugyanis jegyváltások mellett aktiválódnak az első kvadrátok a Kollektívában.

olvass tovább

Mi történik a héten?

Erre a hétre is jut mindenféle hatás, ahogy azt megszokhattuk az elmúlt időszakban. Mindenesetre elmondható, hogy a Pluto közbenjárása okán bezavarodhatunk az újdonságok tekintetében, így próbáljuk meg ne elhamarkodni a dolgokat. Nézzük a heti menüt!

olvass tovább

Mi történik ma?

A Merkúr hamarosan megkezdi hátráló mozgását, virtuálisan már megállt az égbolton. Emellett aktív a Nap és a Felszálló Holdcsomópont, valamint a Vénusz és a Neptunusz együttállása.

olvass tovább

Érezhetően aktívabbak az energiák körülöttünk

Itt vagyok, nem tűntem ám el, csak hát beindultak a dolgok… Az elmúlt napokban kioldódott a Vénusz és a Szaturnusz együttállása, valamint a Nap és a Pluto szextil fényszöge is, továbbá volt/van egy szuper Skorpió Holdunk is. A mai napon aktiválódik a Merkúr és a Pluto kvadrátja, ami viszont behozhat pár kellemetlen dolgot a rendszerbe.

olvass tovább

Mi történik ma?

A Mars, mint az én-képviseletünk és az ambícióink jelölője tegnap jegyet váltott és belépett a Halak jegyébe. Emellett a „párja”, a Vénusz a mai napon kezdi meg felépíteni szextil fényszögét az Uránusszal, míg ugyanez a fényszög fokra pontos ma közte és a Jupiter közt.

olvass tovább

Mi történik ma?

A párkapcsolatok jelölője, a Vénusz együttállásba lépett a Nagy Tanító és Lezáró Szaturnusszal, míg a Nap és a Neptunusz együttállása is pontosult, és a Nap lehagyta a Nagy Gyógyítót. A Halak jelleg hangsúlyos ismét, mivel mindkét esemény ebben a jegyben zajlik.

olvass tovább