Lacsny Éva

Szexuálterápiával és EGÉSZség mentorálással foglalkozom, egyénre szabottan. Hivatásomnak tekintem az önismereti munkát, azt, hogy megtaláld a számodra legjobb életutat, párkapcsolatot, és benne, önmagad. Hogy képes legyél az intimitást adni és befogadni, és a nemi életedben is kiemelkedő magaslatokat tudjál megélni, választott pároddal, közösen. Szexuálterápiás praxisomból azt tapasztaltam, hogy a legtöbb embernek az önbecsülésével, az önbizalmával, a napi frusztráció-stressz-szorongás (röviden érzelmek) kezelésével van problémája, ami kihat az egészségére, a nőiességére/férfiasságára, az egyéni és párkapcsolati életének minőségére. Ezért minden konzultáció, holisztikus szemléletben történik, amiben a testtel, a lélekkel, és a pszichével való munka, egyaránt érvényesül, és megvalósul maga a fejlődési / gyógyulási folyamat. Kérj ingyenes visszahívást sms-ben vagy emailben, hogy meggyőződj, neked miben, és hogyan tudok segíteni. Várlak téged is szeretettel. Üdvözlettel, Lacsny Éva szexuálterapeuta és EGÉSZség mentor 0630/7160113 itk.intimitascoaching@gmail.com

Szerelem a karantén alatt

Hogyan lehet mégis megélni a szerelmet, a szeretettség érzését, napjainkban, amikor este 8-tól kijárási korlátozás van érvényben. Nagy a pszichés és a lelki nyomás mindannyiunkon. És közöttünk is vannak, akik jelenleg egyedülállók, és keresik a szerelmet, a kapcsolatot, vagy épp az elején tartanak. És vannak, akik távkapcsolatban élnek, és jelen körülmények között, alig tudnak találkozni. Most leginkább, hozzátok szólok.

olvass tovább

Nem szégyelled magad?

Hányszor halhattuk ezt a mondatot?! Nem feltétlenül szüleinktől. Sőt, sokkal inkább onnan bentről, a saját fejünkből! Mindenkiben ott van az igazságosztó mumus, a lelkiismeret, a becsület és az öntudat kétélű címein, és bizony megvan a véleménye arról, hogy miért kell szégyenkezned, és miért nem.

olvass tovább

Az elhidegülésnek van ellenszere?!

Az intimitás, szexualitás témájában a leggyakoribb kulcsszavak az együttlét, az orgazmus, a megélés, a kielégülés, a kapcsolódás. Vagyis azon cselekvések, amik által örömöt tudunk adni, vagy kapni, partnerünktől. Ez az izgi része.

olvass tovább