A kapcsolatfüggőség 5 jele

Egy boldog párkapcsolat nagyon jó dolog az ember életében. A viták jelenléte teljesen természetes, sokszor építő jellegűek és hozzátartoznak egy pár életéhez. A minden napos vita viszont már nem számít egészségesnek, ha ennek ellenére is a kapcsolat részese maradsz, teszed ezt úgy, hogy egyéb nyomós tényezők ezt nem indokolják, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy kapcsolatfüggő lehetsz.

olvass tovább

Ha ezeket érzed egy kapcsolatban, valami nincs rendben

Talán már te is érzed, hogy valami nincs rendben és csak arra vársz, hogy megerősítsenek ebben. Mert az embernek kell a visszajelzés, főleg ha egy ilyen kardinális kérdésről készül döntést hozni. Ha a következőket már átélted a kapcsolatodban vagy jelenleg is átéled, akkor ideje orvosolni a problémákat. Amennyiben ez nem lehetséges, kár hitegetned magad, nem fog változni a helyzet.

olvass tovább

Idegesítő szokások, amit a párok csinálnak

A szerelem szép dolog. Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja a másik felét és meghitt pillanatokat éljenek át. De azért nem árt tudomásul venni azt is, hogy rajtuk kívül is élnek emberek a világban és attól, hogy a párjukra tekintettel vannak, arra a több ezer emberre sem ártana, akikkel találkoznak.

olvass tovább

Kellemes csalódás

Éppen akkor semmit sem kerestem, nem vágytam senkire. Tökéletesen kerek világomban, minden tökéletesen működött. Minden nappal egyre jobban hozzászoktam, hogy nincs mellettem senki. Szerettem ezt az érzést, mert nem töltött el hiányérzettel. ha láttam az utcán egy párt mosolyogtam, hogy olyan aranyosak és nem nyál csorgatva néztem őket, hogy nekem miért is nincs.

olvass tovább

Jelek, hogy a barátság nem barátság

A barátság az egyik legszebb és legőszintébb emberi dolog. Hiszen, csak azért mert szereted a másikat, rengeteg áldozatra vagy kész érte. Sok esetben sajnos, csak te hiszed úgy, hogy barátságot ápolsz és eközben csak a kihasználásod, lekicsinylésed vagy csak a másik önzősége áll a háttérben.

olvass tovább

Árulkodó jelek, hogy szerelmes vagy

Ha eddig csak sejtetted, hogy elkezdtél valamit érezni kiszemelted iránt, most megtudhatod, hogy tényleg kezdetét vette-e a szerelem nevű játék a szívedben is. Néha csak nem akarsz tudomást venni róla, hogy fülig beleszerettél valakibe, de ha ezek jelentkeznek nálad is, akkor semmi kétség, elcsavarták a fejed.

olvass tovább

Gyerekek és csínytevéseik

A gyerektelen emberek, sőt még te is, akinek otthon van, vagy éppen vannak a csemetéi, jókat derültök egy-egy poszton vagy cikken, képeken, amiken megjelenítik, hogy a gyerekek milyen dolgokra képesek mókából, kevés tapasztalatból vagy éppen csak véletlenül.

olvass tovább

Ne változzon meg

Sok csalódást cipelek ez nem vitás. Jó pár alkalom volt már az életemben arra, hogy pofára essek én pedig, mint egy jó tanonc ki is használtam az összeset. Hittem, mikor nem kellett volna, bíztam abban, aki nem érdemelte meg.

olvass tovább

5 tipp, hogy túljuss az exeden

A szakítás fájó, mardosó érzése mindenkit gyötört már. Az emlékekbe feledkezel néha kevesebb, néha több időre. Sokat sírsz, erre mindig megvan az ok, hiszen a belső szomorúság uralkodik rajtad. A hiánya elviselhetetlen, de te is tudod, hogy tovább kell lépned, ennyivel tartozol magadnak, hogy el tudd kezdeni a folyamatot.

olvass tovább