Arra utaló jelek, hogy valaki féltékeny rád

A féltékenység nagyon sokszor azt jelenti, hogy valamit jól csinálhatsz, hiszen féltékenyek rád, fenyegetettséget jelentesz számukra. Lehet, hogy ez a részedről nem szándékos, mégis ezt váltod ki belőle és igyekszik felvenni veled a versenyt, hogy megtartsa a pozícióját. A következő jelek utalnak féltékenységre:

olvass tovább

A szerelem elmúlásának jelei

A szerelem mindig azt az ígéretet hordozza, hogy örökké fog tartani. Egy kapcsolatot nem kidobunk, hanem megjavítunk. De hol van az a pont, amikor már az elengedés kisebb károkkal jár? Mik azok a jelek amikor jobban oda kell figyelni? Most leírunk nektek 5 erre utaló jelet, ha ezek jelen vannak, akkor nem biztos, hogy tovább kell húznotok a döntést.

olvass tovább

Egyoldalú a kapcsolatod?

A kezdetekben mikor még a rózsaszín ködben járkáltatok kéz a kézben, semmit sem mérlegeltél. Azt sem, hogy te mennyit teszel bele és ezért mennyit kapsz vissza. A köd takarja azt a felállást, hogy te már szinte csak egyedül vagy benne a kapcsolatba. Ezt el lehet kerülni, ha elég szemfüles vagy még szerelmesen is, csak figyelj oda. Felsorolunk 5 jelet ami erre utal és megfontolandó lehet a tovább állás.

olvass tovább

Lehet, hogy megcsalnak?

A bizalom az egyik legfontosabb alapköve egy kapcsolatnak és akadnak párok, akik ezt már a realitás talajától elrugaszkodva is igyekeznek megőrizni. Akkor is bíznak partnerükben, mikor már sok tény cáfolja a bizalomra való rászolgálást. A másik véglet pedig az, amikor egy teljesen megbízható partnert ellenőriznek le rendszeresen és állandó félelem uralkodik a bizonytalan időponttól félve, amikor kiderül a megcsalás ténye. Nem vagyunk egyformák és nincs soha garancia a párunk hűségére, de nem árt észrevenni az egyértelműen összefüggő tényeket.

olvass tovább

Amikor szükségem van rád

Tudod, mi nők elég érdekesek vagyunk néha. Szoktátok is mondogatni, hogy soha nem fogjátok megérteni a gondolatainkat, de ez nem is gond, hiszen mi sem a tiéteket és bármilyen meglepő ez minket ugyanannyira idegesít.

olvass tovább

Mérgező kapcsolatok

Amint észleled, hogy a kapcsolatod mérgezően hat rád és a lelkedre ne gondolkozz, hanem állj tovább. Azért szeretnél párkapcsolatot, hogy jól érezd magad és sokkal többet mosolyogj, nem pedig a lelked leépüléséért. Ha ezeket a jeleket észleled jobb, ha elgondolkozol a kapcsolatból való távozáson.

olvass tovább

A képmutató emberek jellemzői

Bármennyire is hihetetlen, néhány ember a képmutatást már tökélyre fejlesztette. Annyira hihetően adja elő a különböző személyiségeket, hogy szinte lehetetlen kiszúrni a teljesen valótlan személy alakítását. Hoztunk nektek 5 jellemzőt a képmutató emberekről.

olvass tovább

A kialvatlanság jelei

Mindenki rohan és hajt, senkinek nincs ideje azon gondolkozni, hogy vajon kialudta-e rendesen magát. De amikor úgy érzed, hogy minden idegesít és az egész világ ellened szövetkezik, akkor nem árt egy pillanatra megállítani a mókuskereket és magadra fókuszálni. Olvashatsz néhány tünetet, amit a kialvatlanság okoz, ha az összes illik rád, ideje kicsit hamarabb az ágyba zuhannod esténként.

olvass tovább