Kulcsszó keresés /


Stílusok és korszakok találkozásából képzőművészeti üzenet

  • 2016. szeptember 01.

Nagy sikerrel lezajlott a KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagybemutatója – egy egész évre szóló, ezerarcú ruhakollekció, pasztellek, ragyogó sárgák, előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalakkal és ikonikus képzőművészeti motívumokkal randevúzva keltették életre a felejthetetlen divatvarázslatot a balatonfüredi Anna Grand Hotel patinás hangulatú parkjában.

olvass tovább

Királynői elegancia

  • 2015. június 17.

Kifinomult szépség, verhetetlen elegancia, sokszínűség és nyitottság – ezek a fogalmak kötik össze a Miss Universe Hungary szépségversenyt az ugyancsak nemzetközi színvonalat képviselő magyar divatmárka, a Katti Zoób ATTITUDE-del. A nemrég megújult brand, amely az örökérvényű sikk és a finom kidolgozásba vetett hit találkozásából, a kivételes tervezői múlttal rendelkező Zoób Kati és a több mint fél évszázada fennálló, megváltozott munkaképességű embereket fogalkoztató, kimagasló szakmai tudású gyártó cég, a Kézmű Nonprofit Kft. találkozásából született, 2015-ben nemcsak a high fashion legújabb képviselőjeként, de a Miss Universe Hungary különleges partnereként is bemutatkozott.

olvass tovább

Sirályok, hattyúk, Annák

  • 2014. november 25.

Zoób Kati nevével fémjelzett, exkluzív magyar divatmárka, az ATTITUDE 2015-ös tavasz/nyár kollekciójának bemutatóján szembejött velünk a légies, éteri szépség varázslata. A Balatonfüredi Álmok: Sirályok, Hattyúk, Annák címet viselő, 2015-ös tavasz/nyár kollekció hangsúlyosan a nemzetközi trendekre reflektál. Az esemény egyúttal a Divatház életében egy új fejezetnek is előfutára volt, ugyanis hamarosan a tervező nevéhez kapcsolódó összes márkát felvonultató Katti Zoób ATTITUDE üzlet nyílik Budapesten, a Haris közben. Tekintsétek meg a bemutatón készült videót és képgalériát!

olvass tovább

Ne maradj le róla! - divatnap a Szépművészeti Múzeumban

  • 2012. január 12.

Mivel ma a divat körül forog minden a Szépművészeti Múzeumban, így talán nem is olyan meglepő, hogy Zoób Kati tárlatvezetésén vehetnek részt az látogatók. A tervező persze nem váltott szakmát, csak épp a múzeum új arculattal és megújult programmal várja régi s új vendégeket, így minden hónapban más-más téma kerül a középpontba.

olvass tovább