Kulcsszó keresés /


Valami egészen izgalmas történik New Yorkban

  • 2016. február 17.

Méghozzá a divathetek, ahol már az őszi/téli kollekcióikat mutatják be a tervezők. És az új kollekciók közül jó néhány hoz meglepőt és forradalmit. Például a Chromat modelljei között sem a jól (vagy inkább nem jól) megszokott, nullás méretű lányok vonulnak, ráadásul az egyik modellnek műlába van. Az elfogadás jegyében nézzétek meg képgalériánkat a new yorki fashion week legjavából!

olvass tovább

Az első és a második díjat is Lady Gaga vitte haza hétvégén

  • 2015. szeptember 22.

Merthogy hétvégén adták át a TV-s Oscar díjakat, az Emmy-t. Lady Gaga pedig nem Emmy díjat vitt haza, hanem a két legjobb ruhának járó belépőért adott stílusdíjat. Mármint, amit mi ítéltünk oda neki. A 14 legszebb estélyit válogattuk össze, és növekvő sorrendbe tettük. Az extrém ruháiról ismert énekesnő még sosem volt ennyire csinos és gyönyörű.

olvass tovább

10+1 trend, amit viselhetsz majd tavasszal, ha mered

  • 2015. szeptember 16.

Még tél sincs, de már tavasz van. A divatvilágban legalábbis. Azonban el kell, hogy keserítsünk benneteket: gyakorlatilag semmi újat és meghökkentőt nem tudtak hozni a tervezők. Szóval csak a szokásos virágos, színes, hippi, csipke, taft, és pasztell vonalak köszöntenek be ismét. Mondjuk a tavaszi bunda az új, nem is értjük igazán.

olvass tovább