Kulcsszó keresés /


Top10: smink ötletek Huda Kattan-tól

Huda Kattan, amerikai blogger és YouTuber, aki sminkes tapasztalataira alapozva remek üzleti érzékkel alapította meg rendkívül sikeressé vált saját márkáját, a Huda Beauty-t. A mai napon lett 35 éves, és ennek alkalmából olyan sminkeket gyűjtöttünk össze tőle, amelyekből igazán érdemes lehet inspirációt meríteni!

olvass tovább

Bonduelle Színek kampány: százezreket inspirált!

  • 2018. április 24.

Nagy sikerrel zárult a Bondulle legújabb, „Színesítsd a tányérod” elnevezésű kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy egyrészt hitelesen közvetítse a márka sokszínűségét, másrészt inspirálja, a főzés élményével ajándékozza meg közönségét. Az öt különböző színre épülő receptvideót közel 400 ezren nézték meg a Youtube-on, de a Facebook-on is népszerűek voltak.

olvass tovább

'A lemondások, amik az egyedülálló anyasággal járnak, szinte ugyanazok, mint a kapcsolatban élőké'

Herold Martina sok más nőhöz (és férfihoz) hasonlóan egyedül neveli kisfiát Zalánt, és kutyáját Milkát. Ami azonban hármasuk helyzetét mindenképpen különlegessé teszi, az az, hogy mindennapjaikat meg is osztja mind Instagram oldalán, mint pedig Pixyre nevű Youtube csatornáján keresztül. Az anyaság napos oldala mellett annak nehézségeiről, videózásról, a közösségi média előnyeiről és hátrányairól beszélgettünk, sőt, még az is szóba került, hogy vajon mennyi esélye van egy egyedülálló anyukának egy párkapcsolatra.

olvass tovább

Kamionosként szabadon

Dajka Lászlóval beszélgettünk, egy nem mindennapi kamionossal, aki arra törekszik, hogy segítsen az embereknek és kifogások keresése helyett rámutasson a megoldásokra. Videókat készít a munkája során, amelyekben megosztja a tapasztalatait és próbál minél több nézőt pozitív gondolatokra hangolni. Derűs és sugárzó személyiségével képes ösztönözni a környezetét és biztatni a legtávolabbinak tűnő célok elérésében is. Az interjú különös módon készült, ugyanis László YouTube videó formájában válaszolt a feltett kérdésekre - idő szűkében sajnos nem volt lehetőség a személyes találkozásra. A válaszok egyben anekdotaszerű történetek is, amelyekből mindenki tanulhat...

olvass tovább

Promise Tamang, a beauty blogger, akit mindenképpen követned kell!

YouTube-on, Facebook-on, Instagramon, ezek közül bármelyik vagy inkább az összes fórumon. Azért, mert a videói és képei olyan transzformációkat mutatnak be, amelyek tényleg káprázatosak és időnként egészen hihetetlenek. Általában a férjét, a kutyáját és a többi családtagot is bevonja egy-egy átalakulásba. Mindegyikhez tökéletes díszletet készítenek, illetve feltehetőleg több száz parókával és kontaktlencsével rendelkezik. De jöjjenek a képek, amik egészen biztosan meg fognak győzni!

olvass tovább

Az igazság egy Instagramsztár kirakatélete mögött

  • 2015. november 05.

A 19 éves Essena O’Neillt több, mint 570 ezren követték Instagramon, 250 ezren Tumblr-en, 250 ezren iratkoztak fel Youtube csatornájára és átlagosan 60 ezren nézték meg képeit Snapchaten. Közösségi médiasztár volt. Látszólag azt az életet élte, amit az új generáció minden tagja akar.

olvass tovább

10 DIY farmerötlet

  • 2015. június 07.

Bár a farmer sosem megy ki a divatból, néha érdemes felfrissíteni a régi darabokat is. Persze, szükség lesz jó adag kreativitás és kézügyességre, de egy kis festéssel, varrással akár ingyen is szuper cuccokat készíthetünk! Szerencsére az interneten számtalan ötletet találhatunk, a Youtube pedig egyenesen hemzseg a jobbnál jobb újrahasznosítási tippektől – melyekben lépésről lépésre nyomon követhetjük a folyamatokat!

olvass tovább

Halott Pénz buli a Budapest Parkban

  • 2015. június 01.

Bár a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult, a srác mára élőzenekaros formációval járja az országot. A napszemüveg mögé bújtatott laza humor pedig nem kis rajongótáborral rendelkezik, hiszen a Valami van a levegőben című szerzeményük 5 hónap alatt 5 milliós nézettséget tudhat magáénak a Youtube-on.

olvass tovább