Kulcsszó keresés /


Édesítés természetesen

  • 2016. február 25.

A természetes édesítőszerek a mindennapi táplálékainkban is megtalálható, a természetben is előforduló anyagok. Némelyik nagyobb energiával bír, de vannak olyanok is, melyek rendkívül alacsony glikémiás indexüknek és kis szénhidrát tartalmuknak köszönhetően a legenergiaszegényebb étrendben is jól alkalmazhatók, illetve cukorbetegség esetén is bátran fogyaszthatóak. Egyre szélesebb a kör, melyet ismerünk és biztonsággal alkalmazhatunk. Igyekeztünk őket összegyűjteni nektek.

olvass tovább

Természetes édesítők

  • 2012. május 19.

Természetes eredetű édesítők új generációja hódít: a sztívia, az agavészirup és a xilit a Táplálkozási Fórum elnöke, Dr. Pados Gyula szerint jól használhatók a diétás étrendekben is.

olvass tovább