Kulcsszó keresés /


Style Tipp: ajándékozz közös élményt!

  • 2016. december 01.

Közhely de igaz: néha a legdrágább ajándék az együtt eltöltött idő. Ha a karácsonyi ajándékok között válogatsz, jusson eszedbe az is, hogy valakinek az jelentené a legtöbbet, ha veled lehetne egy kicsit. Ehhez pedig remek program lehet egy gondolatokkal teli, érzelmekben és világsztárokban gazdag film.

olvass tovább

Hihetetlen, de ezek a filmek húsz évvel ezelőtt készültek

  • 2016. április 26.

1996 termékeny év volt, hisz olyan mozifilmek láttak napvilágot az álomgyárban, amelyekre még ma is nagyon szívesen emlékezünk. Pontosan húsz év telt el ezeknek a filmeknek a megjelenése óta, és most leporoljuk őket, és ha már úgy is ilyen borongós az idő, meg is nézhetjük a régi kedvenceinket. Ti melyiket szerettétek a legjobban?

olvass tovább

Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-on

  • 2016. április 09.

Az MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A fellépő Ariana Grande és Halsey mellett díjátadóként lép színpadra A Vadász és a Jégkirálynő stábja, Charlize Theron, Chris Hemsworth és Jessica Chastain, valamint Seth Rogen és Zac Efron a Rossz szomszédság 2-ből, Olivia Munn az X-men: Apokalipszisből és Gigi Hadid szupermodell is. A 25 éves díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját.

olvass tovább