Kulcsszó keresés /


Instant művészeti élmény várja az Alkoss szabadon kiállítás látogatóit a Westendben

  • 2023. július 27.

Az Alkoss szabadon - Szárnyalj szabadon! művészeti pályázat legjobb alkotásaiból nyílt kiállítás tegnap a Westend Millennium udvarában. Az arra járók egy rövid pihenőt beiktatva megcsodálhatják a 8-13, valamint 14-20 év közötti fiatal művészek munkáit, akik álomutazásukat festették meg kreatív módokon. A kiállítás része egy igazi kuriózum, az Avalon Park új elektromos gyerekgokartja is, miután a pályázat támogatója az egyik különdíjas alkotásával színesítette a járművet. A tárlat augusztus közepéig tekinthető meg.

olvass tovább

A világ első focimeccsének igaz története

  • 2014. augusztus 16.

Sokan nem tudják, de egy angliai kisvárosban valamikor az 1800-as évek végén 90 perc leforgása alatt sok dolog megváltozott, amiket napjainkban már evidensnek tekintünk. Történész berkekben máig folynak még viták az ügyben arról, hogy a Westendshire vagy a Southcastle tűzoltói csaptak-e össze a northminsteri pincérek csapatával, de hogy a világ bő másfél óra elteltével nem volt többé már ugyanaz, abban mindenki egyetért!

olvass tovább

Hello Budapest, Hello GAP

  • 2013. augusztus 07.

Akik ismerik a GAP márkát, azok nagyon nagy izgalommal várják, hogy augusztus közepén megnyissák első magyarországi üzletüket a Westendben. Az üzletben a női és férfi kollekciók mellett a GapKids a BabyGap kollekcióiból is vásárolhatnak majd a kedves érdeklődők! A későbbiekben - augusztus hónap folyamán - az Árkád bevásárlóközpontban nyílik majd meg a brand második üzlete.

olvass tovább

2012 S/S MAC sminktrendek

  • 2012. március 25.

A Westendben jártunk, hogy a MAC szentélyben ellessük a legújabb sminktrendeket. Az egyórás szeánszon két SPA ihlette sminket is ellestünk: a jelszó az üdeség!

olvass tovább

Magyarország legszebb kezét keresik

  • 2011. szeptember 06.

Ismert hölgyek kezei Nánási Pál kameráján keresztül. Chili paprikával, párbajtőrrel, fuvolával és más jellegzetes tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Magyarország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál. A művészi képek szeptemberben láthatóak a Westend bevásárlóközpontban.

olvass tovább