Mitől vonzó, és mitől kihívó egy nő a férfi szerint?

A mai világban sajnos kezd eltűnni az ízlésesség. Pedig rengeteg megoldás létezik, hogyan is tudod kihangsúlyozni, a vonzerődet. Elsősorban nem feltétlen kell hozzá műszempillát, töltött ajkakat, póthajat csináltatnod, és nem kell úgy öltözködnöd, mintha a Micsoda nő című filmből léptél volna elő. Nem kell minden második lépésednél rángógörcsöt kapnod, mert ide-oda rázod a feneked. Arra pedig végképp nem kíváncsi a férfi, hogyan tudsz másodpercek alatt arrogáns, provokatív, taszító nő lenni.

olvass tovább

Nem a smink varázsol széppé egy nőt

Sok nő úgy gondolja, hogy a szépség kulcsa a smink táskája alján található. Millió, és egy ok van, miért hisznek ebben a nők. Úgy vélik, hogy a megjelenésüket, a popkultúra, a média, és a nagyvállalatok mindenáron támogatni fogja, akár anyagilag is. Az igazság az, hogy a szépség nem a rúzsból, és a szempillaspirálból áll. A következő öt tényező megmutatja, hogy egy nő lehet szép, a sminkje nélkül is:

olvass tovább

Miért kevés a fizikai vonzalom egy párkapcsolathoz?

Nagyon sok kapcsolat, forró szenvedéllyel, tele vadsággal, túlfűtött erotikával indul. Sajnos azonban valamiért mégis gyakran zátonyra futnak, vagy el sem tudnak igazán kezdődni. Talán azért, mert az ismerkedés legelején nem tisztázzák, ki mit szeretne a másiktól, csak a vonzalom hajtja őket. Tény, hogy a fizikai vonzerő nagyon fontos, hogy meglegyen, de nem szabadna hagyni, hogy ez legyen az összetartó erő egy tartós kapcsolathoz.

olvass tovább

A szexuális vonzerő titkai

Amikor gőzerővel szexológusnak készültem ez volt a szakdolgozatom címe. Még TDK versenyen is rész vettem vele, előadást tartottam róla, és amellett, hogy 3. helyezett lettem, még a közönségdíjat is bezsebeltem A szakdolgozatom mind a mai napig itt virít a polcomon, szép vörös bőrbe kötve (a feketét nem találtam megfelelőnek ehhez a témához).

olvass tovább

A csábítás egy játék, amit játszani kell!

Minden nő képes csábító és szexi lenni. Ám sajnos nem mindenki tudja, hogyan kell csinálni. Nem az elsajátítandó technikán, az „álomnő tanfolyamokon”, a pontokba szedett tananyagon, a begyakorolt mozdulatokon, van a hangsúly, hanem inkább a hosszú önismereti út a lényeg, ami a csábos, szexi, saját értékeivel tisztában lévő, önazonos, hiteles, magabiztos nő létrejöttéhez vezet.

olvass tovább

Macskanő és Kandúrfiú

  • 2015. március 14.

Azért valljuk be, a női vonzerőnek hatalma van. Nem, most nem a "Kéz, amely a bölcsőt ringatja, a világot is igazgatja" című örök igaz kliséről lesz szó. De várjunk csak, miért is ne? A Nő varázserővel bír, csupán szeretetteljes és szeretni való lényével bármit elér, és hidd el, nem kell hozzá póthaj, kollagénes ajakfeltöltés vagy mellplasztika, hogy imádott Férfija csillogó szemekkel nézze őt háromszor nyolc órában naponta. Ha a Férfi igazán szeret, szó szerint bármire képes. És ha ez igaz fordítva is? Hja, akkor jön az „életveszély”, életveszélyes szerelem, és a Nő boldogan dorombol megtalált párja karjaiban.

olvass tovább

Isten éltessen Kate Moss

  • 2014. január 16.

El sem hisszük, de Kate Moss éppen ma tölti be 40. életévét. A mai napig fantasztikus külsővel, és valamilyen megfoghatatlan, leírhatatlan vonzerővel bír a heroinsikk divattrend megalkotója.

olvass tovább

A kopaszság kezelhető

  • 2014. január 03.

A haj nem csupán a szépség egyik összetevője, hanem a szexuális vonzerő bevetésénél is nélkülözhetetlen. De mi van, ha hullani kezd, és megjelenésére odafigyelő, hajkoronájára különösen érzékeny férfi az illető? Egyesek szerint ez az élet rendje, másoknak tragédia. Megannyi reménytelenül vívott küzdelem után egy nemrégiben tett tudományos bejelentés új reménnyel kecsegteti az érintetteket.

olvass tovább

Juliette has a gun

  • 2011. április 04.

Juliette has a gun, avagy Shakespeare hősnője új szerepet vállal a 21. században. Bájos ártatlansága hódító vonzerővé válik mágikus "parfümfegyverei" által. Zólyomi Zsolt Le Prafum parfümériájának palettája új márkával bővült.

olvass tovább