Kulcsszó keresés /


Olasz győzelemmel zárult a Laser Ifjúsági Európa Bajnokság

  • 2018. április 15.

A tegnapi szélcsendes nappal lezárult a Laser Ifjúsági Európa Bajnokság Balatonföldváron. Hat gyönyörű nyárias napon és változatos szelekben tudták a szezon első világversenyét megrendezni Balatonföldváron. A 31 országból érkezett 207 versenyző a gyenge szellőtől az erős szélig minden körülményben kipróbálhatta a balatoni vitorlázást.

olvass tovább

Élünk egy képeslapon

  • 2014. augusztus 06.

Ezt az őrült játékot hogy lehet imádni, te. Az úri ifjak bolond szél fútta játékát. Egészen szerelmese lettem én is, pedig eleinte hogy utáltam. De ahogy a férjemet, úgy kezdtem előbb megszokni, aztán lassan megszeretni. Úgy habarodtam bele a vitorlavászonba, mint a mező mellett szárított nyári paplanhuzatba a kontyos, ősz nagyanyám.

olvass tovább

Idő masszív nemesacél tokban

  • 2014. július 11.

A sokak által ismert és kedvelt amerikai márka órakollekciója az idei évben is gondolt a lifestyle sportok szerelmeseire és megalkotta sikeres Fulton modell capsule kiadásait. Az inspirációt most a vitorlázás adta. A masszív 45mm-es nemesacél tokban egy precíziós 3 mutatós dátumkijelzős és 2 4 órás mutatóval felszerelt multi funkciós szerkezet található, 100 M-ig vízálló, különleges kialakítású kaucsuk szíjjal egy az idei nyár egyik nélkülözhetetlen kiegészítője.

olvass tovább

Thomas Coville rekordkísérlete a Föld körül

  • 2011. március 22.

Thomas Coville, a profi vitorlázósport élő legendája, újabb rekordkísérletét hajt végre. Ha sikerül kevesebb, mint 57 nap alatt egyedül körbevitorláznia a Földet, ő lesz az eddigi leggyorsabb földkerülő. Thomast persze fantasztikus felszerelése is segíti, szélvész gyors trimaránja és a Helly Hansen Ocean Racing ruházata, ami az extrém körülmények között is biztonságban tartja.

olvass tovább

Budapest Boat Show

  • 2010. március 03.

A Budapest Boat Show idei főtémája a vitorlázás lesz. Ennek megfelelően a fővendég, illetve kiemelt szakmai partnere a rendezvénynek a Magyar Vitorlás Szövetség. A rendezvény március 5-től nyilvános, várnak minden érdeklődőt szeretettel a Hungexpo területén.

olvass tovább