Kulcsszó keresés /


A legaranyosabb képek a világ egyik legismertebb családjáról - Boldog születésnapot Vilmos herceg!

Vilmos herceg a világ szeme láttára cseperedett fel, napjainkban pedig már ő maga is három gyermek édesapja, Kate Middleton férje, és brit trón várományosa - bár úgy néz ki, hogy arra valóban még sokat kell várnia. A 36. születésnapját ünneplő herceg tündéri családja folyamatosan lenyűgözi a nagyközönséget, így most róluk gyűjtöttük össze a legaranyosabb fotókat!

olvass tovább

Stílusiskola: tippek a mindig végtelenül kifinomult és elegáns Kate Middleton-tól

  • 2018. január 17.

Vilmos herceg feleségét, George herceg és Charlotte hercegnő édesanyját mindig hihetetlenül kifinomult, elegáns, magával ragadó stílus jellemzi, még akkor is, ha egy egyszerű nadrág, felső plusz blézer összeállítást visel. Az biztos, hogy van mit tanulnunk a brit királyi család tagjától, Kate Middleton-tól, így most az ő legjobb összeállításait gyűjtöttük össze inspirációként!

olvass tovább

„Bárcsak ismerné Kate-et, és látná, ahogy felnőnek a gyerekeim” - Vilmos herceg őszinte interjúban beszélt az édesanyjáról

  • 2017. június 05.

Már 20 éve, hogy Diana hercegnő váratlan balesetben életét vesztette, ami megrázta az egész világot. Fiai még csak tinédzserkoruk elején jártak, ugyanis Vilmos, 14, Harry pedig mindössze 12 éves volt, amikor a szörnyű tragédia bekövetkezett. Vilmos herceg most először beszélt egy interjú során arról, hogy milyen volt édesanya nélkül felnőni.

olvass tovább

Így öltözz fel, ha legközelebb meghívnak a Wimbledonra. Nézőnek.

Azt gondoljátok, hogy elképzelhetetlenül unalmas és fárasztó a hírességek élete. Még egy olyan esemény, mint amilyen a Wimbledoni teniszbajnokság is rettenetesen megterhelő, ráadásul egy olyan kötelesség, aminek mindenképpen eleget kell tenni. Ne aggódj, ha esetleg jövőre téged is felfedeznek valamilyen csodálatosan különleges képességed okán (vagy férjhez mész egy színészhez, esetleg egy herceghez), akkor itt van néhány ötlet, mégis hogyan illik megjelenni egy ilyen jeles eseményen.

olvass tovább

Stílusalbum: királyi gardrób Kate Middleton módra

  • 2016. május 03.

Katalin hercegné tökéletesen teljesít. Egy királyi család esetében helyénvaló ez a kifejezés, hiszen nem kis munka van abban, hogy Kateből Katalin váljon. A stílusa kifogástalan, a viselkedése is az, a metamorfózisa pedig ámulatba ejtő. Íme, ebből lett a cserebogár:

olvass tovább

A hercegnő Indiában - Kate Middleton Stílusnapló

  • 2016. április 21.

Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos, indiai körúton vannak Indiában. A hercegné pedig irigylésre méltó ruhatárat választott ki magának erre az alkalomra (vagy mások választották ki neki?). Mindenesetre mi sem hagyhattuk szó nélkül...

olvass tovább

Boldog születésnapot, György herceg!

  • 2014. augusztus 05.

Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfia a minap ünnepelte első születésnapját. Teljes nevén György Sándor Lajos cambridge-i herceg, II. Erzsébet brit királynő dédunokája születésénél fogva a harmadik helyet foglalja el a brit trónöröklési rendben nagyapja és apja után.

olvass tovább

A Kis György herceg keresztelőjére

  • 2013. október 25.

Katalin és Vilmos fia immáron Isten kezébe került! A mindössze 3 hónapos ifjú György herceget 2013.10.23 -án keresztelték meg szülei a londoni Szent James-palota királyi kápolnájában.

olvass tovább