Kulcsszó keresés /


Victoria's Secret backstage 2015

  • 2015. november 11.

Tegnap került megrendezésre az év legnagyobb felhajtást övező bemutatója, a Victoria's Secret fashion show. A bemutatón készült videót csak decemberben hozzák nyilvánosságra, addig is csöpögtettek nekünk némi képanyagot a backstage-ből. A Vogue fotósa, Tommy Ton tegnap a mennyben járt. Nézzük, mit látott!

olvass tovább

Angyal-evolúció: Az elmúlt húsz esztendő legmeghatározóbb Victoria's Secret angyalai

  • 2015. november 04.

A Victoria's Secret nevű fehérneműmárka nem a világ legjobb fehérneműit gyártja. Nem a legszebbek, még csak nem is a legötletesebb darabokat vonultatja fel évről-évre, mégis valami brutál zseniális a tálalás. A világ legjobb nőivel adják el a kollekcióikat ugyanis, amiket minden év decemberében csodálhat meg a nagyérdemű egy fergeteges show keretében. Mindenki izgatottan várja az angyalok alászállását, és mindenki lélegzetvisszafojtva nézi azt a röpke ideig tartó vonulást, amit a kifutón leművelnek ezek a csodanők. Túl kevés az a néhány perc egy évre... túl kevés belőletek angyalok. Húsz évvel ezelőtt rendezték meg az első VS bemutatót, ezen alkalomból pedig összegyűjtöttük a kedvenc Victoria's Secret modelleket. Lássuk!

olvass tovább

A Victoria's Secret angyalok babaképei

  • 2014. december 16.

Mindannyian tudjuk, hogy immáron hivatalosan is létezik egy listája a világ leggyönyörűbb nőinek, és hogy évente egyszer végigvonulnak azon a bizonyos kifutón, amin emberek milliói követik élőben minden nulla testzsírszázalékkal megtett lépésüket. Azt azonban tudod, hogy piciként is ugyanilyen hercegnők voltak-e? Miből lesz a cserebogár, vagy ez esetben az angyal?

olvass tovább

A Victoria's Secret lányok szerelmi élete

  • 2014. december 06.

Híresek, csodásak, és mindenki róluk beszél.... mármint a nagy szereplésükről, az óriási Victoria's Secret divatbemutatóról, amit több millió ember követ figyelemmel minden egyes évben. A magánéletüktől viszont nem hangos a sajtó, mivel botránymentes többnyire a modellszerelem, úgyhogy nézzünk be a kulisszák mögé, kibe szerelmesek a világ leggyönyörűbb női?

olvass tovább

Az év legjobban várt divatshow-ja

  • 2014. december 03.

Idén - rendhagyó módon - Londonban rendezték meg a szokásos év végi Victoria's Secret Fashion Show-t, ami feltehetően a legnagyobb szabású divatbemutató. Legenda övezi az angyalok felkészülését a nagy eseményre. Állítólag a bemutató előtt napokig nem ehetnek, a show napján nem is ihatnak, de mindez csak szóbeszéd. Nézzétek meg a tegnap készített képgalériát!

olvass tovább

Így öltöznek a Victoria’s Secret modellek a hétköznapokban

  • 2014. október 29.

A Victoria’s Secret modelljeinek szinte munkaköri előírás a tökéletesség, hiszen falatnyi fehérneműkben kell végigvonulniuk a mindig óriási figyelemmel kísért bemutatón. Mivel legtöbbször kevés ruhában látjuk őket, ezért most vessünk egy pillantást arra, hogy hogyan öltözködnek a kifutón túl!

olvass tovább

Eközben Venice Beach-en

  • 2013. június 19.

A namíbiai manöken, Behati Prinsloo neve ismerős lehet Victoria angyalkáinak csapatából. Most megcsodálhatjuk gyönyörű gazella testét Michael Korsban, Armaniban és Carvenben is. Az anyag a Jalouse magazin júniusi számát ékesíti.

olvass tovább