Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Josephine Skriver-től

  • 2018. szeptember 30.

A gyönyörű, dán származású modell a Victoria's Secret angyal csapatának állandó tagja, akit olyan magazinok címlapján láthattunk már, mint a Vanity Fair, a Harper's Bazaar vagy éppen a Vogue. Mivel stílusa mindig lenyűgöző, ezért ezúttal tőle hoztunk megfontolandó outfit tippeket!

olvass tovább

Top15: Disney mesék ihlette fotók Annie Leibovitz-tól

Annie Leibovitz amerikai fotós, a Rolling Stone magazinnak dolgozott 13 évig, majd pedig a Vanity Fair-nek készített színészekről és zenészekről, ismert emberekről készített képei által tett szert világhírnévre. A jellegzetes sztárportréiról ismert, maga is sztárrá vált fotográfus színészekről, sportolókról, zenészekről készített Disney mesék inspirálta felvételeket, melyek a csodák világába repítenek minket, mind a jelmezeknek, mind a díszleteknek, mind a csodálatosan kivitelezett fotózásnak köszönhetően.

olvass tovább

A 30 legbotrányosabb magazin címlap

  • 2015. április 26.

Van hogy direkt lőnek érzékeny téma közepébe, van hogy véletlenül csúszik meg a retusőr keze, mindenesetre elég gyakran születnek a kiadók számára kellemetlen visszhanggal járó címlapok. Lássuk az elmúlt húsz év harminc legkínosabb mellényúlását!

olvass tovább

Az Oscar legszebb portréi

  • 2015. február 25.

Mark Seliger fotográfus a Vanity Fairrel közös együttműködésben készített csodálatos portrékat a 87. Oscar-gála résztvevőiről. Íme, a szebbnél szebb képek.

olvass tovább

A legemlékezetesebb meztelen címlapok

  • 2014. szeptember 17.

A múlt héten számba vettük a legemlékezetesebb félmeztelen férfi címlapokat, de hogy az uraknak is kedvezzünk kicsit, összegyűjtöttük a legmeztelenebb nőit is. A hírességek szívesen dobják le a ruhadarabjaikat egy magazin címlap kedvéért, de miért ne tennék? Nézzünk is őket, méghozzá a legjobbakat (Lady Gagáért elnézést kérünk). A hölgyeknek motivációként, az uraknak pedig ajándékba.

olvass tovább

Top tíz first lady

  • 2014. április 15.

Vajon milyen lehet first ladyként élni? Mindig tökéletes és visszafogott eleganciával megjelenni a nagy nyilvánosság előtt, sokszor tudatában annak, hogy akár az egész világ szeme ránk szegeződhet. Rátermettség és önfegyelem lehet eme hölgyek legfőbb jellemzője, illetve a feddhetetlenség. A következő asszonyok egész biztos, hogy ízig-vérig született elnökfeleségek. A stílusuk pedig utánozhatatlan és irigylésre méltó.

olvass tovább

A 40 legnagyobb Oscar bukás

  • 2014. március 01.

Ahol a legrangosabb filmes díjakat osztják, ott bizony a divatszakma hónapokig lázong…vagy akár hosszú évekig is. Összeszedtem az Oscar-díj történetének túl komolyan vett 40 legborzasztóbb ruháját a vörös szőnyegről, és a szokásos Vanity Fair Oscar partyról. Kiváncsian várjuk a ma éjszakai díjátadót.

olvass tovább

Hiúságok vására

  • 2013. március 03.

Emberközeli pillanatok a földkerekség legrangosabb rendezvényének legnívósabb bulijáról, a Vanity Fair Oscar Party-ról. A helyszín a legendás Sunset Tower Hotel Los Angelesben. A szereplők pedig olyasvalakik, akikre nap, mint nap egy fél világ kíváncsi.

olvass tovább

Eltitkolt hollywood-i portfóliók

  • 2013. február 24.

Bruce Weber, a híres nevezetes, amerikai divatfotográfus jóformán az összes jelentős magazinnak dolgozott már szépen ívelő pályafutása alatt. A Vanity Fair-nek készült terjedelmes anyagából most lecsíptük a kedvenceinket. Reméljük ti is örömötöket lelitek benne! Valódi unikum az álmok országából.

olvass tovább