Kulcsszó keresés /


Milyen kockázatai vannak annak, ha lejárt szavatosságú sminket használsz?

  • 2019. szeptember 18.

Ha ételekről van szó, akkor mind tudjuk, hogy a szavatossági idő lejárta után, már mehet a kukába. De mi a helyzet a sminktermékekkel? Valóban számítanak ezek a lejárati időpontok? Nagyon csábító lehet ragaszkodni ahhoz a régi szempillaspirálhoz, vagy csodás rúzshoz, amit egy vagyonért vettél meg, de sajnos ezek a dátumok nem véletlenül vannak feltüntetve.

olvass tovább

EFOTT-on az Instagram világsztárja: Gianluca Vacchi

  • 2019. március 19.

Az 51 éves olasz milliárdost ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 12 millióan. Naponta posztolt képei 200 000 like alatt meg sem állnak, de a fél milliós kedvelés sem ritka. Stílusa és tánctudása összetéveszthetetlen, Velencére érkezését pedig legújabb hóbortjának köszönhetjük: a 2019. július 9-15. között rendezett EFOTT fesztiválon DJ-ként fogja szórakoztatni a közönséget.

olvass tovább

Tökéletes arcbőr 27 lépésben

  • 2017. szeptember 27.

Számos olyan termékkel találkozunk nap, mint nap a drogériák polcain, melyek feszes, ránctalan, sima bőrt ígérnek – hogy aztán kisebb vagyonokat rájuk áldozva rájöjjünk, egyszerűen nem létezik olyan csodaszer, amely egyik napról a másikra tökéletes arcbőrt varázsolna. 28 nap alatt viszont már elég nagy változást lehet előidézni! Most megmutatjuk lépésről lépésre, mit kell tenned ahhoz, hogy a bőröd kristálytiszta legyen, kevesebb, mint egy hónap alatt!

olvass tovább

Mit egyek futás előtt és után?

Mostanában többen is kérdezték tőlem, mit eszek, iszok futás előtt és után. És bár szerintem mindenkinek egyénileg kell tudnia, mi esik jól neki, milyen a megszokott étrendje, azért összeszedtem pár dolgot, ami remélem segítségként szolgál majd minden futni vágyónak.

olvass tovább

Így vásárolj olcsón repjegyet!

  • 2016. június 12.

Kalandvágyó vagy, de a bankszámlád egyelőre nem fedezi világjáró körutas terveid? Nos, sokan vagyunk, akik nem szeretnének lemondani a repülő kényelméről, és gyorsaságáról, ám nem költenénk el fél vagyonunkat egyetlen utazásra. Egy kis ésszel azonban könnyen foglalhatunk elérhető áron repjegyet, és nem kell ellenállnunk Párizs, Tokió, vagy éppen Milánó csábításának.

olvass tovább

Hollywood 9 leggazdagabb sztárcsaládja

  • 2016. február 21.

Hogy mennyire becsülhető Hollywood legtehetősebb családjának vagyona? Több, mint három milliárd dollárra, ami nagyjából 840 milliárd magyar forintra tehető. Néhányan gazdagnak születtek, mások előnyös házasságot kötöttek, de vannak, akik keményen megdolgoztak érte.

olvass tovább

A 10 leggazdagabb nő a világon

  • 2015. augusztus 20.

Gyakorlatilag olyan nagyon gazdagok, hogy le sem lehet írni számban kifejezve az összeget, amit birtokolnak. A leggazdagabb nő azonban így is csak a 8. helyet foglalja el a nemeket összesítő listán. Ki lehet találni, hogy ki az!

olvass tovább

Al Capone legendája

  • 2015. január 25.

Al Capone a mai napig az alvilág legrettegettebb alakja. Kezéhez többliternyi vér tapadt, lépteit rettegés és erőszak kísérte. A „chicagói gengszter” bűnözői évei alatt mérhetetlen vagyonra és hatalomra tett szert, aki maffiafőnökként markában tartotta egész Chicagót. Érdekelt volt a szeszcsempészetben, a szerencsejátékban és a prostitúcióban egyaránt – mint a szervezett bűnözés atyja. Na de ki volt valójában? Elvetemült pszichopata bűnöző, vagy öntörvényű zseni?

olvass tovább

Házi pálcikás jégkrém

  • 2014. augusztus 07.

Először is leszögezném, ez az édesség az egyik legegyszerűbb, legszínesebb, és legnépszerűbb darab, főleg a nyári kánikulában. Nagyon ajánlom azoknak, akik szeretnének a gyerekeknek valami adalékanyagtól mentes, friss hozzávalókból készült hűsítőt adni, ami nem is kerül vagyonokba. Semmi más nem kell hozzá, mint gyümölcs, méz, tejszín, műanyag poharak, és pálcikák.

olvass tovább