Kulcsszó keresés /


Mit vegyél a 2018-as Black Friday alkalmával?

  • 2018. szeptember 15.

Idén is várható Black Friday, ezúttal november 23-ára esik az akciózási láz. A világ legnagyobb kereskedelmi eseménye vitathatatlanul a vásárlásról és az akcióvadászokról szól, akik egész évben fenik a fogukat a legjobb és legnagyobb kedvezményekre. Annak ellenére, hogy mesésen hangzik, hogy akár 90%-os kedvezménnyel is hozzájuthatunk kiszemelt termékünkhöz, néha a jóból is megárt a sok. A vásárlási hullám meglovaglása közben ugyanis észrevétlenül többet költhetünk annál, mint amennyi belefér a büdzsénkbe, sőt: akár olyan árura is lecsaptunk hirtelen, amire semmi szükségünk. Hogy elkerüld az utólagos bánkódást, összeállítottunk egy listát, mely termékkategóriákra érdemes a hangsúlyt fektetni Black Friday idején.

olvass tovább

TWOOrkáló 3. rész: Vadász kerestetik

  • 2013. november 05.

Annyira szerettem volna ma a vadászokról írni, de úgy tűnik, ez a TWOrkáló a stüszivadászok, orvvadászok, a hajtók és azon szerencsétlenek gyűjtőhelye, akik évek óta ülnek a magaslesen, de még látni se láttak nagyvadat, nem még hogy lőttek…

olvass tovább

TWOOrkáló 2. nap: Fishing&Hunting

  • 2013. október 31.

A 41 és 56 év közötti twoorkálós magyar férfiak alapvetően két csoportba sorolhatók. Vannak a horgászok, meg a vadászok. A horgászok további kettőbe: azok, akik valóban lógatják a pecabotot atlétatrikóban, és ki is fogják az aranycompót (erről tanúskodnak a képeik) és vannak a látens horgászok, akik csak úgy néznek ki, mintha igénytelen, ápolatlan horgászok lennének. A vadászoknak külön fejezetet szánok, így a megosztandó párbeszédeim előtt álljon itt egy kis street fashion összeállítás a teremtés koronáiról, akikbe belefutottam.

olvass tovább

Első nap a TWOOrkálóban

  • 2013. október 30.

Ez az én profilom, semmi hazugság, bevallott kor, 2 hetes profilkép, meg néhány kicsit korábbi, de felismerhető változat. Népszerűségem igen magas – gondolom, ahogy telik majd az idő, úgy csökken, hiszen nem hatok már az újdonság erejével sem a vadászoknak, sem az ittlakóknak.

olvass tovább