Kulcsszó keresés /


Hogyan vonjuk be a vőlegényt az esküvőszervezésbe?

  • 2017. június 01.

Tegyük félre az előítéleteinket és a tévhiteket! Az esküvőszervezés nem csak nőknek való feladat. Persze ez csak akkor igaz, ha a leendő Férjünkben valami csoda folytán megvan a hajlandóság arra, hogy részese legyen az előkészületeknek is, így nem csak a templom kapujában kell szembesülnie azzal, hogy mibe keveredett. Összeszedtünk néhány ötletet, ami alátámasztja, hogy az esküvőszervezési őrület még akár jó móka is lehet a férfiak számára is. Persze az adagolás óvatossággal ajánlott.

olvass tovább

10+1 alkalom, amikor szívesen lettünk volna Lady Gaga helyében idén (is)

  • 2015. december 10.

Mondjuk Lady Gagának lenni mindenkor minden körülmények között klassz lehet, és nem csupán az észveszejtő tehetsége, hanem a szexi vőlegénye miatt is. Na jó, ha választani kellene Taylor Kinney (a vőlegény) és a tehetsége között, akkor nem a tehetségét választanánk. Ez van. Ez pedig egy évbúcsúztató lista a művésznőről...

olvass tovább

Stílustippek vőlegényeknek Schiffer Miklóstól

  • 2015. április 03.

Miért mindig csak a menyasszonyokról és az ő ruhájukról van szó az esküvői blogokon? Na, ezt a kérdést pont nem tettük fel a hazai stílus szakértők koronázatlan királyának, Schiffer Miklósnak, de ezen kívül szinte mindenre kíváncsiak voltunk, ami a vőlegény megjelenését illeti.

olvass tovább

A régi vőlegény

  • 2013. október 10.

Amikor hazafelé tartottam a régi otthonomba, - igazából az egyetlen otthonomba - akkor megérett bennem a gondolat, hogy az egykori életemből semmi nem maradt. A városszéli utca ugyanaz volt, ugyanaz lakott még a szomszéd házban is, de valami végérvényesen megváltozott azon a helyen, ahol ember lettem.

olvass tovább

Palotás Petra exkluzív!

  • 2013. május 24.

Palotás Petra legújabb kötetében először a valódi világ mesél magáról a világhálón, majd a legnagyobb természetességgel lesz ismét valóság a szerkesztett, és felgyorsult térből. Barnabás, a kikosarazott vőlegény, a kislányát egyedül nevelő Laura, a harmincas Dóra, valamint a nagymama korú Vica egy cipőben járnak. Társat keresnek, és kalandjaik során találkoznak szoknyavadásszal, luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésű üzletemberrel, alibifeleséget kereső meleg férfival, és kínosan smucig úriemberrel.

olvass tovább

Hogy öltözzön a vőlegény?

  • 2012. március 13.

Ha kézbe veszel egy esküvői magazint, az oldalak jelentős részét a menyasszonyi ruhacsodák töltik ki. Pedig a vőlegénynek is joga van, hogy a lehető legfessebben mutatkozzon az esküvőjén.

olvass tovább