Kulcsszó keresés /


Ki fia-borja?

  • 2013. augusztus 23.

Hollywood-i sztárok édesanyjukkal az oldalukon. Ugye milyen kevésszer látjuk így őket? Most meglesheted Tom Cruise, Matthew McCanoughey, Javier Bardem és a többi ünnepelt színész mamáját, egyenesen a vörösszőnyegről.

olvass tovább

Cannes-on a világ szeme II. rész

  • 2013. május 23.

A Cannes-i filmfesztivál felénél tartunk és a képeket nézegetve, valami lehet a levegőben, mert le vagyunk nyűgözve. Persze ehhez a legnevesebb tervezők és divatházak is hozzájárulnak, olyan választékot tárnak a sztárok elé, amiből elképesztő outfitek születnek.

olvass tovább

Célpont: MTV Movie Awards

  • 2013. április 17.

Április 14-én kiosztották a híres zenecsatorna Arany Popcorn szobrocskáit az arra érdemeseknek. Az eredmény persze vitatható, hisz a Bosszúállók című film nyert olyan zseniális alkotásokkal szemben, mint az Akadémia által is méltán méltatott Napos oldal, vagy a Django elszabadul. Néhány említésre érdemes belépőt és pillanatképet összegyűjtöttünk nektek. Mazsolázzatok belőlük kedvetekre!

olvass tovább

Őrült nők fegyvere

  • 2013. február 23.

Minden mennyiségben elárasztottak bennünket pirossal. Alighanem ez lesz az év kedvenc divatszíne. Azt pedig, hogy pirost pirossal szabad e viselni, döntse el az ízlés és a pofon.

olvass tovább

Négy gondolat az idei Baftáról

  • 2013. február 19.

Nos, a brit filmes ceremónia vörösszőnyegén lejtett bevonulásoktól nem estünk túlságosan hasra. Láttunk már szebb belépőket is idén, például a Grammy-n. Megemlíteni, azért megemlítjük.

olvass tovább

Még egy trójai háború

  • 2013. február 06.

Érisz ismét ledobta az emberek közé aranyalmáját, ami az idei Golden Globe vörösszőnyegén landolt és a gyönyörű színésznők összevesztek rajta, kit is illessen a legszebbnek járó jutalom. Legyünk modern kori Pariszok és döntsük el, kit illessen a gyümölcs. Remélhetőleg nem tör ki emiatt még egy trójai háború!

olvass tovább

Az 55. Londoni Filmfesztivál outfitjei

  • 2011. október 29.

2011 október 12-27-ig tartott az 55. BFI Londoni Filmfesztivál, ahol összesen kilenc alkotás versengett a legjobb filmnek járó díjért. A style.hu vörösszőnyeg mustrája következik sztárokkal és gyönyörű kreációkkal.

olvass tovább