Kulcsszó keresés /


Új illat: Trussardi Blue Land

  • 2015. május 21.

A hovatartozás és a kötelékek megtestesítőjeként a MY LAND elvitt minket egy útra a tiszta érzelmek felé, a tudomány és a költészet találkozásához. A kék a naplemente, a fény és az energia színe. Egy izgalmas szín, mely a szabadságot testesíti meg. A Trussardi BLUE LAND egy friss, mégis érzéki verziója a MY LAND illatnak.

olvass tovább

A napfény íze

  • 2013. május 05.

Virágminták, szalmakalap és tengerpart. Igazi dolce vita és hamisítatlan, hatvanas évekbeli képek egy lenyűgöző divatanyagban. Ugye milyen pompásak ezek a Dolce&Gabbana, Ralph Lauren és Dior ruhák?

olvass tovább

Egy törékeny rózsa

  • 2013. március 07.

A Trussardi Delicate Rose összetevői a nőiesség és az életerő. Egy csokor érzelem idézi az elegáns, kecses nőiességet, mindezt modern, kifinomult és érzéki köntösbe öltöztetve. Az illat heves, romantikus érzéseket ébreszt, és csodálatos tükörképként világítja meg a rózsa fényét.

olvass tovább

Trussardi 1911 tavasz

  • 2011. február 07.

...de akár lehetne 1971 tavasza is. Trussardi 1911 kreatív igazgatója számára idén tavasszal a múltba néző nosztalgikus hangulat mellett egyetlen egy dolog lebegett a szeme előtt: a Nő. A nőies nő, aki minden ízében igéző, hódító, elcsavaró és titokzatos. Milan Vukmirovic csodálatos kollekciója pedig pontosan ezt éri el minden nő számára.

olvass tovább

TRUSSARDI

  • 2008. január 25.

A Trussardi név lényege két erőteljes alkotóelem elegyéből ered: egy nagy múltú család tudatosságából és a világ uralkodó stílusára fogékony esztétikai érzékből.

olvass tovább