Kulcsszó keresés /


Kényelemre hangolva – Suzuki Burgman 400 ABS

A Burgman azon kevés nagyrobogók egyike, amelyek a modern technikát bár sok tekintetben alkalmazzák, de inkább a hagyományos robogózás érzését, hangulatát és formavilágát adják vissza. Nincsen modern műszerfal, végtelen számú gomb a korányon vagy éppen transformers formavilágot idéző burkolati elem. Van viszont kényelem, pakolásra alkalmas hely és a 400 cm3 hengerűrtartalom, amely pont elég arra, amire egy ilyen motort használni lehet.

olvass tovább

Ki keresi Hollywoodban a legtöbbet?

  • 2010. február 10.

A Vanity Fair utánajárt, hogy Hollywoodban  mostanában ki kereste a legtöbbet. Michael May számlájára 125 millió dollár vándorolt, ez leginkább a rendező a Transformers 2 bevétele után kapott részesedését mutatja.

olvass tovább

2009 sci-fijei

  • 2009. november 24.

Az idei év igen bő termést hozott a science fiction frontján. A nagy felhozatal ugyanakkor nem feltétlenül jelentett minden tekintetben minőséget, így láthatjuk, láthattuk, hogy jól megfértek egymást mellett a már-már B kategóriába eső dvd szagú filmek az olyan szupermozikkal, mint a Star Trek vagy az Avatar. Ha valamit kihagytunk volna, vagy szerinted bűn rossz elemzést végeztünk volna, szedjetek szét ízekre nyugodtan...

olvass tovább