Kulcsszó keresés /


Top10: Tom Cruise legjobb filmjei

  • 2017. július 03.

Tom Cruise mind a mai napig az egyik legsikeresebb hollywoodi színész, bár az utóbbi években inkább a szcientológia egyházzal kapcsolatos viszonyával, és a Katie Holmes-tól való válásával volt tele a sajtó. Ennek ellenére természetesen rengeteg olyan filmje van a ma 55. születésnapját ünneplő színésznek, amelyeket nem árt feleleveníteni!

olvass tovább

Isten éltessen Tom Cruise!

  • 2016. július 03.

Ki hinné, hogy a többszörös Golden Globe-díjas színész és producer már 54 éves? Pedig nem ámítás, kétségtelen, hogy a mai napig ő a legsikeresebb hollywoodi sztárok egyike, már csak azért is, mert egyedül ő tudott filmjeivel hétszer egymás után több mint 100 millió dolláros bevételt csinálni.

olvass tovább

Stílusalbum: 80 fotó a születésnapját ünneplő Penélope Cruzról

  • 2016. április 28.

A gyönyörű, spanyol színésznő ma ünnepli 42. születésnapját, és mi eme jeles alkalomból készítettünk egy albumot, amely a korai évektől egészen napjainkig mutatja be Penélope Cruz divathoz fűződő viszonyát. Pedro Almodóvar felfedezettje mindössze 17 évesen lett híres a Sonka, sonka című spanyol filmnek köszönhetően, amelyet Almodóvar rendezett, de igazán híres akkor lett, amikor Tom Cruise mellett játszott a Vanília égboltban, és aztán az életben is összejött a híres színésszel. De az tény, hogy Penélope sikere nem Almodóvarnak és nem is Tom Cruisenak köszönhető, mert ő egy ösztönös őstehetség, és ami még jobban érvényes, hogy kiváló stílusérzékkel van megáldva.

olvass tovább

Hihetetlen, de ezek a filmek húsz évvel ezelőtt készültek

  • 2016. április 26.

1996 termékeny év volt, hisz olyan mozifilmek láttak napvilágot az álomgyárban, amelyekre még ma is nagyon szívesen emlékezünk. Pontosan húsz év telt el ezeknek a filmeknek a megjelenése óta, és most leporoljuk őket, és ha már úgy is ilyen borongós az idő, meg is nézhetjük a régi kedvenceinket. Ti melyiket szerettétek a legjobban?

olvass tovább

5 szívtipró, vagy mégsem

  • 2014. február 09.

Ahogy a női szépség, úgy a férfiak sármja is elég szubjektív dolog, mégis folyamatosan beszédtéma. XY jóképű, jajj, mégsem az, sőt, taszító!

olvass tovább

Ki fia-borja?

  • 2013. augusztus 23.

Hollywood-i sztárok édesanyjukkal az oldalukon. Ugye milyen kevésszer látjuk így őket? Most meglesheted Tom Cruise, Matthew McCanoughey, Javier Bardem és a többi ünnepelt színész mamáját, egyenesen a vörösszőnyegről.

olvass tovább