Kulcsszó keresés /


'Egy asszony szíve a titkok mély óceánja.' - idézetek a 20. évfordulóját ünneplő Titanicból

  • 2017. december 06.

Idén decemberben ünnepeljük a Titanic 20. évfordulóját, ugyanis két évtizeddel ezelőtt került a legendássá vált film a mozikba. Hihetetlen sikert aratott, ugyanis 11 Oscar és 4 Golden Globe díjat zsebelt be, illetve az egész világon ríkatta meg nézők millióit. A film bemutatója óta kering rengeteg teória és vita arról, hogy Jack Dawson-nak hogyan kellett volna megmenekülnie, azonban egy másik befejezéssel közel sem biztos, hogy mind a mai napig ennyien rajonganának érte. Mi most a kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze a Titanicból!

olvass tovább

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio barátsága képekben

  • 2017. július 30.

Leonardo és Kate hosszú utat tettek meg a barátság mezején 1997-óta, amikor is a Titanic című nagysikerű filmben főszerepet játszottak. Ekkor indult el barátságuk, amely azóta is töretlen. Így lettek ők Hollywood legmenőbb "legjobb barát" párosa. Most pedig nézzük végig a történetüket képekben.

olvass tovább

A Számi vér nyerte a 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált

  • 2017. április 15.

A svéd Amanda Kernell lenyűgöző elsőfilmes alkotása, a SZÁMI VÉR (Sami Blood) című svéd-norvég-dán játékfilm nyerte a 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Hullámtörők-díját. A 2017. április 6-13. között Budapesten rendezett filmes mustrán idén hét – egy fülöp-szigeteki-katari és egy amerikai misztikus thriller, egy angol-magyar-francia misztikus dráma, egy svéd-norvég-dán és egy spanyol alkotás, valamint egy luxemburgi–belga–francia és egy dán-izlandi dráma – film versenyzett a Hullámtörők-díjért. A fesztiválon csütörtökön még lesznek versenyen kívüli vetítések.

olvass tovább

6 ok, amiért menő Leia hercegnőnek lenni

A film nagyobb kasszasiker, mint a Titanic, a bevételek megrengették a mozipénztárakat, és természetesen itt is vannak fanyalgók (köztük az egykori jogtulajdonos, George Lucas!), de szerintünk nem lehet ezt a filmet nem imádni. És pláne Leia hercegnőt. Most el is mondjuk, miért...

olvass tovább

Kate és Leo. Tényleg nem több, mint barátság?

  • 2016. március 05.

Majdnem 20 év telt el a Titanic óta, és ők ketten még mindig nem engedték el egymást. Kate nyughatatlan, a harmadik férjét fogyasztja. Leo pedig szép lassan elnyerte az örök agglegény címet. Vajon több ez, mint barátság? Kettejük között tényleg olyan szoros, őszinte, és elválaszthatatlan kötelék szövődött, ami ritka Hollywood berkeiben? Hivatalosan soha nem alkottak egy párt, mégis néhány közös fotójuk mély, szeretetteljes érzésekről árulkodik.

olvass tovább

Soha nem látott képek a legnagyobb filmekből

  • 2014. június 27.

Mi történik a kamera előtt, amikor az nem forog? Kíváncsiak vagytok ti is arra, hogy mi zajlik a forgatási szünetben például a Titanic forgatása vagy a Jedi visszatér alatt? Soha nem látott képek a világ legnépszerűbb filmalkotásainak forgatási szüneteiből.

olvass tovább