Kulcsszó keresés /


A híresség árnyékában – Fiat Tipo Hatchback 1.0

Az Autócentrum Szabó jóvoltából egy ismert, de hazánkban egy nem kellőképpen elismert típust, a Fiat Tipot volt szerencsénk tesztelni az elmúlt napokban. Nincsen könnyű dolga a Tiponak, hiszen márkatestvére a Fiat 500-nak. Ez a rokonság nem tesz jót neki, hiszen egy szexi, social media sztár mellett kizárólag a praktikummal helyet követelni az asztal mellett, 2023-ban rendkívül nehéz.

olvass tovább

Így csábít a nő harminc felett

Harminc felett talán kissé visszalépünk. Talán megcsappant az önbizalmunk, tele vagyunk negatív tapasztalatokkal, mert sáros lábakkal tiporták a szívünket az érdemtelenek. Talán túl sokat reméltünk, és keveset kaptunk, túl sokat álmodtunk, de tündérmeséink nem végződtek heppienddel. Harminc felett visszaveszünk a lendületből, és megpróbálunk tudatosabbá válni, közben észre sem vesszük, hogy bezárjuk a szívünket.

olvass tovább

A paplan alatt még élek

A szívem nem lapul. Hevesen lüktet, ki akar törni, hogy ne törje meg. S csak néz rám, rideg tekintete elemészti mindazt, ami fontos volt, s kellett. A karom nem engedelmeskedik. Mert ölelném magamhoz, s térdre hullanék előtte. De mit érnék vele? Csak földbe tipornám a büszkeségemet.

olvass tovább

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra

  • 2017. február 01.

Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek.

olvass tovább

Haragudni könnyű, megbocsátani nehéz

Megharagudni valakire nem nehéz dolog, az ego könnyen sérelmezi, ha az identitásunkat valaki megkérdőjelezi, vagy a vélt személyiségünkbe beletipornak. A megbocsátásra való képesség viszont erény, nagyon kevesen vagyunk rá képesek, pedig, ez árulkodik a személy bölcsességéről, önmaga, és mások elfogadásáról. Fontosabb, mint egy értelmetlenül fenntartott " haragszom rád" konokság, akkor is, ha jogos volt a sértettség. Sok esetben, később már nem is tudjuk miért ragaszkodtunk ehhez az álláspontunkhoz, mégis, megmérgezi két ember között a szeretetteljes kapcsolatot, legtöbbször, csupán dacból.

olvass tovább

Tóth Vera: Meddig várjak?

  • 2013. augusztus 16.

A női érzelem egy bonyolult, kifürkészhetetlen, néha megérthetetlen, mély, szenvedélyes világ, amit sokszor összetörtek, eltiportak, felvettek, eldobtak, áltattak, de a nők időről időre beleesnek ugyanabba a hibába.

olvass tovább

Szekszárd és az úti pogi

  • 2013. június 06.

Az útipogi története tavalyra nyúlik vissza, amikor is Török-Bognár Renáta kiposztolta a medvehagymás pogácsa receptjét. Azóta akárkinek megsütöttem, aranyba foglalja a nevem. Szóval Reni ezúton is köszönöm. Kicsit persze változtattam rajta, de nem azért mert nem volt jó úgy ahogy volt (tökéletes), hanem kitaláltam, hogy kipróbálom tejföllel elkevert túróval, és vaj helyett házi kacsazsírral, valamint újhagymával.

olvass tovább

A pataktól a Jacuzzi-ig

  • 2013. április 22.

Egy hosszú nap után a legjobb egy kád fürdő. Kellemes benne elmerülni, kiáztatva a nap minden fáradságát, bosszúságát, a metróban megtiport lábak fájdalmát. Egy hosszú, pihentető fürdő során néha-néha elgondolkodik az ember arról, hogy néhány száz évvel ezelőtt még nem volt olyan természetes az a mozdulat, amellyel ma megengedjük a fürdőkád csapját.

olvass tovább