Kulcsszó keresés /


7 dolog, ami miatt tiniként halálra izgultam magam, manapság pedig már csak nevetek rajta

Kétségtelen, hogy az ember jelleme és a világhoz való hozzáállása folyamatosan változik, és természetesen minden életszakasznak megvannak a maga jellemző tulajdonságai, a legnagyobb vágyai és a legnagyobb félelmei is. A tinikorom meglehetősen nagyfokú arroganciával és hiúsággal volt fűszerezve, miközben mégis azon aggódtam, hogy vajon milyennek láthatnak mások, és próbáltam mindig tökéletes lenni, amiből az következett, hogy folyamatosan idióta dolgokon aggódtam. Szerencsére ezek ma már cseppet sem érdekelnek... pedig néha azért lehet, hogy kellene!

olvass tovább

Külső fényesség vs. belső ragyogás - Te mire tanítod a gyermekedet?

  • 2020. január 03.

Egyáltalán nem értem, hogy mi ez a hülyeség. Már bocsi. Mi az, hogy a mostani tinédzserek felszínesek és, hogy ez mekkora baj? Mégis honnan lenne tudásuk a „másféléről", ha senki nem tanítja őket, ha nincs a szülőknek ideje, ha nem ülnek le ők sem? Miért kellene nekik egyedül kitalálniuk, hogy valamit máshogy kellene csinálniuk? Egyáltalán hogyan kellene rájönniük erre?

olvass tovább

9 sorozat, ami visszahozza a tinikorunkat

Minden bizonnyal a legtöbben emlékszünk rá, hogy tinédzsernek lenni nem egy egyszerű dolog. Bár felnőttként visszaemlékezve már úgy tűnhet, mintha az életünk csak a bulikról, a barátainkkal eltöltött délutánokról és az első szerelemről szólt volna, valószínűleg a legtöbben sokszor éreztük úgy, hogy éppen az egész világ ellenünk van, és nap, mint nap vívtuk meg kisebb-nagyobb csatáinkat a szüleinkkel és tanárainkkal egyaránt. Bárhogy is történt, időnként jó visszakapni ezt a kicsit felelőtlen, gondtalan, mégis mindenből nagy ügyet csináló időszakot. Ehhez pedig itt egy tinédzserekről szóló sorozatokból álló lista!

olvass tovább

Élet, vagy valami hasonló

  • 2014. július 08.

Szeretjük a sírós filmeket, de John Green amerikai író bestsellere nem egy egyszerű klisé szerint megírt hatásvadász sztori, hanem valódi történet. A Csillagainkban a hiba rákban szenvedő tinédzserekről szól, de a szenvedés szó itt most nem helyénvaló. Hazel Grace és Augustus Waters az élet igazi ízét kóstoltatják meg velünk, és ha jól figyelünk, megkaphatjuk a választ arra is, vajon mi értelme van ittlétünknek.

olvass tovább

10 ajándékötlet tinédzsereknek

  • 2013. december 19.

Egy tini vagy nagyon egyértelmű dolgokra vágyik és már határozott véleményt alkot bizonyos dolgokról, vagy még nagyon kesze-kusza érzelmi világban él, és iszonyat nehéz kiigazodni rajta, hogy mit is akarhat valójában. Nem állítjuk, hogy könnyű dolog nekik a vásárlás, de reméljük, hogy ebben a tízes listában akad olyan, ami elnyerheti tetszését a te tinidnek is.

olvass tovább

Érezd jól magad a bőrödben!

  • 2011. szeptember 22.

Új DemoPURIFYER termékek pattanásos, zsíros bőrre az Eucerin®-től. Mindenki gyönyörű, egészséges arcbőrre vágyik. Ez azonban keveseknek adatik meg, főként ha nem figyelnek oda az ápolásra. Ráadásul a hiedelemmel ellentétben nem csupán a tinédzsereket, hanem a felnőttek egy jelentős részét is érintik a kellemetlen tünetek.

olvass tovább

Jelentős áttörés a problémás bőrön tesztelve

  • 2009. szeptember 15.

Fiataloknak, akiket a bőrproblémák leginkább érintenek... Az utóbbi időben a tudományos kutatások az egyre elterjedtebb, felnőtt korban megjelenő akne problémákra koncentráltak, melynek eredetéről még hiányosak az információk. Azonban nem szabad megfeledkeznünk, hogy leginkább a tinédzserek érintettek ettől az állapottól.

olvass tovább