Kulcsszó keresés /


Mit utálnak a férfiak legjobban a nőkben?

  • 2017. december 25.

Több férfiismerősöm is rákérdezett, hogy nőként mégis honnan tudnám? Biztos nyilván soha nem lehetek benne, de sok pontnál magamra tudnék bökni, és igyekszem objektívan tekinteni a káoszra a fejünkben, valamiféle két megközelítésből összerakott görbe tükröt nyújtva.

olvass tovább

Hétfői gif challenge 02/17

  • 2014. február 17.

Mindenkinek teljesen őszintén szíve joga úgy felöltözni, ahogy éppen puffan, de mi attól még kezdjük vidáman a hetet! Celeb-szemle minden hétfőn, iróniával, és öniróniával. Hiszen a hétfő az hétfő.

olvass tovább

5 stílushack a tökéletességért

  • 2013. november 20.

Nem könnyű sok évszázad női szenvedése után még trükköket kitalálni nekünk, de nem lehetetlen. Egy egész iparág épül arra, hogy megoldják azon problémáinkat, aminek nagy részéről kizárólag ők tehetnek, mi pedig hálásak vagyunk. De ez így szép és kerek.

olvass tovább

A legszebb esküvői ruhák 2014 őszére

  • 2013. november 19.

Külön divatheteket szánnak házasulandóknak az életünk legboldogabb napjára szakosodott iparág vezetői, ahol bemutatják az esküvői ruhatrendeket. Divatfüggő menyasszonyok mondjuk elenyésző számban veszik ezt igénybe, általában egyéniséghez és testalkathoz érdemes választani. Ez persze nem von le semmit a vizuális élményből.

olvass tovább

25 mintás póló, amivel feldobhatsz egy hétköznapot

  • 2013. november 12.

A mintás és feliratos pólók nem csak azoknál állnak toronyban a gardróbban, akiknél uniformis a sportos megjelenés. Farmerrel és bokacsizmával, vagy akár elegáns szoknyával, egy váratlan kombóval is feldobhatjuk az unalmas hétköznap reggeleket. Főleg ha szó szerint üzenni is tudunk a világnak a viseletünkkel.

olvass tovább