Kulcsszó keresés /


Hogyan lehetsz sikeres? Leleplezzük a titkot!

Tinderhuszárok, Instagram sztárok, influenszerek ( véleményvezérek), mondvacsinált celebek közt éljük mindennapjainkat és egyre inkább azt látjuk, hogy a siker, tettek nélkül is könnyedén elérhető. Minderre még inkább ráerősítenek azok a motivációs trénerek , akik elhitetik velünk, hogy elég csak a jó dolgokra gondolnunk , majd várakoznunk , még be nem következik.

olvass tovább

Egy igazi férfi oldalán lelhetünk rá az igaz szerelemre

Lelkendezve vártam, hogy az élet nagy mérföldkövei megtörténjenek kettőnkkel. Izgatott voltam, milyen leszek feleségként, anyaként, az új szerepek megannyi csodálatos érzést ébresztettek bennem. Tündérmesében éreztem magam, majd huss, vége az idillnek, és egy mézeskalács házikó kalitkájában eszméltem fel, ahová önszántamból, jóhiszeműen léptem be.

olvass tovább

Nincs értelme mindig, mindenkiben a legjobbat meglátni

  • 2023. január 05.

Egyikünk sem tökéletes, sőt hajlamosak vagyunk hibázni is. Ez az élet rendje. Azonban a hibáink elkövetésére adott azonnali reakció az, ami megmutatja az ember valódi mivoltát. Ugyanis a tettek hangosabbak, mint a kimondott szavak. Lehetsz bármennyire jó ember, el kell ismerni, hogy néha nem szabad a legjobbat feltételezni mindenkiről. Ugyanis az embereket nem minden esetben a jó szándék vezérli.

olvass tovább

Tényleg szerethető vagyok? A kérdés, ami mögött a szorongásom áll

  • 2022. december 15.

Egész életemben szorongással küzdöttem és éppen emiatt bizonyos helyzetekben jobban kezelem, mint másokat. Bonyolult múltam és gyermekkori traumám miatt sajnos különösen nehezen boldogulok a párkapcsolatokat illetően. Mindig nehéz kezelni a mentális egészségemet, de még nehezebbé válik, ha egy másik személy érzései és perspektívái is érintettek.

olvass tovább

Nagyobb helyre fel és ne unatkozz! – Peugeot 308 SW 1.2 Allure

A kombikkal kapcsolatban, főleg gyerekkoromban, kialakult egy negatív kép a fejemben. Ezek voltak akkoriban azok a bizonyos csúnya kocsik, amelyekre rábiggyesztettek egy alaktalan kockaformát hátulra. Sokan rajongtak érte körülöttem, de nagyon sokára esett le, hogy miért. Ez az ok a praktikum volt, amelyet pár évvel később ugyan megszerettem, de tetszeni akkor sem tetszett. Valamikor a kétezres évek legelején jött a design kombik ideje (Alfa 156 Sportwagon), de itt a jó forma oltárán a praktikum veszett oda.

olvass tovább

Amikor rádöbbensz, hogy a megfelelő partnert veszítetted el

  • 2022. november 05.

Sokszor láttunk már olyan helyzetet, amikor a kezdeti csodálatos időszakot mégis szakítás követett. Néha az emberek nem veszik észre azt, hogy kincset kaptak az élettől, csak akkor, amikor már elveszítették. Vannak periódusok azonban, amikor fejen koppint minket az Univerzum, és tükröt tart, hogy ezt bizony jól elbaltáztuk.

olvass tovább