Neked való az otthoni edzés?

Amikor valaki elhatározza magát, hogy rendszeressé teszi a testmozgását, alapvetőnek tűnik az edzőterem. Nagyon sok embernek tetszik a közeg és az is hogy nem egyedül edz, van kitől segítséget kérni és megosztani a tapasztalatokat. De vannak, akiknek ez nem teljesen törvényszerű és nem is tud dönteni az otthoni edzés és a terem között. Ha az alábbi dolgok igazak rád, akkor te inkább otthon tartsd karban a tested.

olvass tovább

7 kifogás, amit bármikor felhozhatsz, ha nincs kedved edzeni

Persze, tudom, hogy a sportolás és a mozgás az egészséges életmód alapja, amit nem kényszerként kell felfogni, sőt, puszta nyomás hatására aligha lehet csinálni, viszont vannak esetek, amikor az bármennyire is szeretnénk tudatosak és fittek lenni, vállunkon ülő, lustaságot suttogó kisördög győz. Ha ő nem beszél hozzá elég hangosan, akkor pedig íme tíz remek érv, amivel meggyőzheted saját magad és a környezeted, hogy miért döntöttél a testedzés helyett a semmittevés mellett!

olvass tovább

Hogyan találd meg a tökéletes sportruházatot?

Guggolni, ugrálni, futni, nyújtani már magában is elég kihívást jelent, de ezt eléggé meg tudja nehezíteni, ha mozgás közben az edzőruhádra is figyelned kell, mert lecsúszik, vagy éppen túl feszes, zavaró az anyaga, esetleg meg is bámulnak, mert átlátszik. Összegyűjtöttünk pár hasznos infót az edzőtermi viseletről, hogy felszabadultan tudj a testedzésre koncentrálni.

olvass tovább

5 fitneszőrület, ami felébreszti gyermeki énünket

Mindig ámulattal néztem az örökmozgó gyermekeket, akik számára a mozgás még nem kötelesség, hanem létszükséglet. Felnőtt korunkra sajnos elveszítjük ezt a csodás képességünket, és csak nagy nehézségek árán tudjuk rábírni magunkat a testedzésre. Vannak azonban mozgásformák, amelyek felidézik gyermekkorunk játékos pillanatait, és tökéletes adrenalin bombaként működnek. Lássuk, mi az az 5 fitneszőrület, ami pillanatok alatt felébreszti boldog, gyermeki énünket!

olvass tovább

Fit-Ball, az ülő testmozgás

  • 2015. május 16.

Az egyre népszerűbbé váló Fit-Ball szórakoztató, változatos és rendkívül hatékony testedzésre teremt lehetőséget. A labdával végzett gyakorlatot alkalmasak az összes izomcsoport alapos átmozgatására, valamint egyes testrészek erősítésére vagy formálására.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 17.

  • 2015. április 17.

A mai napon használd fel a mai nap gyógyító energiáit. Ma gyakorlati intézkedések, testedzések. Napi megerősítés: meggyógyítok magamban mindent, ami a külső körülményeimet negatívan befolyásolja.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 13.

  • 2015. március 13.

A mai napon legyen szilárd stabil alapod, haladj előre, mérlegelj minden kockázatot. Ma beszélgetések, olvasás, testedzések. Napi megerősítés: a bizalom és hit az életben és önmagamban mindennapi életem része.

olvass tovább

Hogyan gyorsítsuk anyagcserénket?

  • 2014. október 09.

A testedzési kalóriatáblázatok eléggé lehangolóak lehetnek. Amikor lépcsőmászó gépen edzünk fél órát, akkor kb. 300 kalóriát égetünk el, egy órányi futással pedig csak 700-at. Méltánytalannak tűnik, hogy ilyen sok munkával még annyi kalóriát sem égetünk el, hogy egy jóízűt együnk utána. A kalóriatáblázatok azonban megtévesztőek lehetnek és sokszor nem közlik a teljes valóságot.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 30.

  • 2014. szeptember 30.

A mai napon ne légy állandó készültségben, hagyd a dolgokat a maguk útján menni. Ma testedzés, sportolás, fittség. Napi megerősítés: mindig a megfelelő helyen vagyok , a megfelelő időben, egy Isteni időzítés szerint.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 20.

  • 2014. június 20.

A mai napon fogadd el az Univerzumtól a jutalmat az erőfeszítéseidért. Ma a természeti programoké, testedzésé a fószerep. Napi megerősítés: nyitott és befogadó vagyok az Univerzum jóságára és bőségére.

olvass tovább