Kulcsszó keresés /


A száraz bőr tisztása

Emelje fel az a kezét, aki belefáradt a drága kozmetikumokba és túlbecsült egészségügyi termékekbe, mert egyik sem hozott tartós megoldást a bőrproblémádra? Különösen akkor nem, amikor a száraz bőrről beszélünk. Ha te is egy vagy közülünk, ez a cikk neked szól, megmutatjuk, hogy miért jó, ha időnként használsz egy egyszerű csodaszert, a testradírt.

olvass tovább

Beltane ünnepe

  • 2020. május 01.

Május elseje jelentős nap, ugyanis ma van Beltane ünnepe. Egy ősi, kelta ünnepnap, mely szimbolizálja az újjászületést, a termékenységet és a szexualitást.

olvass tovább

Elindult a JUST CLEAR FOOD!

  • 2020. március 27.

Ahogy a nevében is szerepel a hangsúlyt a „tisztaságra” a mi megközelítésünkben a „mentességre” fókuszáljuk. Ennek megfelelően termékeink, tartósítószer és cukormentesek valamint szénhidrát csökkentettek. A Just Clear Food igazodik a mai elvárásokhoz, étkezési trendekhez. Ismerd meg egyedülálló koncepciónkat és termékeinket. Próbáld ki és ne köss több kompromisszumot!

olvass tovább

Az éjjeli baglyok klubja

Ez egy privát csoport. Nem is vagyunk sokan, de a jelen lévők nem most kezdték űzni ezt az ipart. Mondhatni súlyos függők, tipikus tünetekkel. Ez nem egy korszak, a valódi klubtagok egyszerűen ilyen típusú emberek, talán kódolva is van bennünk. Nem, ez nem az élet napos oldala, de sokszor termékenyebb és izgalmasabb. És hogy hogyan végződik? Minimum 4 szundi gombnyomással. Üdv a klubban, ha magadra ismertél.

olvass tovább

Opel hangulat Peugeot kulccsal – Crossland X 1.5d Ultimate

A Crossland X az első olyan terméke az Opelnek, amely már a PSA (Peugeot/Citroen) fennhatósága alatt készült. Tehát mondhatjuk azt, hogy nagyon közeli rokonságban van a kis Opel crossover a Peugeot 2008-cal és a Citroen C3 Aircrossal. Viszont ez a rokonság csak papíron létezik, látványra és érzésre maradt minden hamisítatlan Opel.

olvass tovább

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban

  • 2020. március 06.

Kakashere, tengerisün, vízibivaly - ilyen és hasonlóan izgalmas alapanyagokkal borzolja a kedélyeket a hazai gasztrovilág Thaiföldet is megjárt fenegyereke, Varga Dániel, séf. A fővárosban a második egységet nyitják, az első étterem, az AUM tavaly óta üzemel nagy sikerrel a Flórián téren, az AUM Natural, szintén ázsiai-magyar fúziós progresszív konyhát képvisel Budapest szívében, a Hajós utcában. Autentikus alapanyagok, gondosan megkomponált tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

olvass tovább