Kulcsszó keresés /


Lenyűgöző tengerparti otthonok

  • 2022. július 20.

Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk szinte mindannyian a fél karunkat adnánk egy olyan otthonért, amelynek ablakából a csodálatos tengert vagy óceánpartot látjuk. A most következő képgaléria elrepít minket álmaink otthonába. Lássuk!

olvass tovább

Nyáron fokozott figyelmet érdemel a hajunk – Hajvitamint teszteltünk

  • 2022. június 29.

Nyáron odafigyelünk a fényvédelemre, és remélhetőleg arra is, hogy megfelelően hidratáltak maradjunk, azonban fontos tudni, hogy érdemes legalább ekkora figyelmet fordítani a hajunkra is. Ugyanis a sokszor száraz levegő, a klóros strandvíz, a sós tengervíz, illetve a napsütés is károsíthatja azt. A megelőzés és védelem érdekében nem elég megfelelő sampont és balzsamot választani, hanem igyekeznünk kell, hogy belülről is tápláljuk. De mit is kell tennünk pontosan?

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nyáron csíkos nadrágokat

Bár a nyári hőség legtöbbször arra késztetne minket, hogy maximum egy fürdőruhát viseljünk, de lássuk be, ez csak a tengerparton kivitelezhető, ezért azok számára, akik egyelőre még visszaszámlálják az időt a nyaralásig, összegyűjtöttünk pár szuper outfitet csíkos nadrágokkal, amelyek egyébként a szezon nagy kedvencei. Íme a kedvenceink!

olvass tovább

Fürdőruhák a 2022-es szezonra

  • 2022. május 30.

Szép lassan eljött a 2022-es nyár is. Ezzel egyidőben felmerülnek különböző kérdések. Kényelmes fürdőruhát válasszunk? Vagy esetleg megpróbáljunk valami újat? A tengerben való fürdőzéshez és a szaunázáshoz nyilván más jellegű bikinire, monokinire és tankinire van szükség. Nem biztos azonban, hogy mindenki hallott a monokiniről. Erről lesz most szó néhány gondolat erejéig.

olvass tovább

Minden, amit a rumról tudni érdemes

  • 2022. április 07.

A rum az egyik leginkább alulértékelt szeszes ital. Még mindig a tengerészek italaként aposztrofálják, holott a minőségi rum, igenis finom ital, amely megérdemli, hogy szót ejtsünk róla.

olvass tovább

Hogyan igazodj el a női karórák tengerében?

  • 2022. március 23.

Ember, azaz hölgy legyen a talpán, aki eligazodik a női divatkiegészítők kavalkádjában. A divatmárkáktól a designer- illetve kézműves termékeken át ezernyi lehetőségünk van kifejezni személyiségünket. A divatkiegészítők egy része az esztétikumon túl egyéb funkciókkal is szolgál minket; a legjobb példa erre egy karóra. Hogyan érdemes karórát választani? Cikkünkben minden fontos szempontot górcső alá veszünk!

olvass tovább

Mike jelenti a spanyol tengerpartról: Hogyan élnek a nyugdíjasok Spanyolországban?

  • 2022. január 23.

A címben feltett kérdésre könnyű egyszavas választ adni: jól. Vagy kicsit részletesebben: nagyon jól! Ez a cikk azonban ennél többre vállalkozik és megpróbálom bemutatni az alapvető különbségeket Magyarország és Spanyolország között. Persze az olvasóban egyből felmerülhet a kérdés, hogy ugyan mi értelme ilyen összehasonlításnak, hiszen mind tudjuk a végeredményt és ez amúgy is csak pénz kérdése. Nos, ez az első nagy tévedés. De kezdjük az elején.

olvass tovább

Le kell mondani azokról az emberekről, akik természetesnek veszik a jelenlétünket

  • 2022. január 21.

Azok az emberek, akik természetesnek vesznek bennünket, és nem hajlandók elfogadni minket a valódi önmagunkért. Akik miatt méltatlannak érezzük magunkat a figyelemre. Akik úgy viselkednek, mintha csak egyek lennénk a sok hal közül a tengerben. Ezek azok az emberek, akik rendkívül toxikusan hatnak az önképünkre. Ők azok, akikről így vagy úgy, de minél előbb le kell mondanunk.

olvass tovább