Kulcsszó keresés /


Telihold Jupiter erejével

2021. január 28-án 20:16 perckor újra felvillan a Telihold ami mindig a kiteljesedettség állapota, pillanata. Minden alkalommal nagyon erős energiákkal érkezik, ami most attól különleges, hogy a Nap a Szaturnusz és a Jupiter között sétál, és a Telihold pillanatában már majdnem egzakt együtt áll Jupiterrel. Tehát mind a két nagymester, de főleg Jupiter energiáját beleviszi a Nap ebbe a Teliholdba.

olvass tovább

Lelked dalának Teliholdja

Egy csodálatos Telihold kerekedik ki vasárnap hajnalra, 6:44-re lesz teljességében. A Nap az Ikrek csillagképéből ragyog a Nyilas csillagaiban járó Holdra, ismét a két magyarság csillagkép aktiválódik, újabb lehetőséget adva a benned élő mag felismerésére.

olvass tovább

A megérkezés Teliholdja

Az elmúlt két hétben, az Újholdtól mostanáig eltelt időszakban a lélekben növekedés volt a hangsúlyos, hiszen a Hold dagadóban volt. Június 5-én kerekedett ki teljesen, vagyis érett meg bennünk ezen időben magunkért megtett munkánk. Ez a Telihold most igen kivételes időben és kivételes energiákkal villant fel.

olvass tovább

5 őrült mítosz a teliholdról

  • 2019. október 07.

Amikor a telihold kegyesen megjelenik, mindig rejtély van körülötte. Hogyan is lehetne másképp, hiszen amikor fenségesen felül az éjszakai égboltra, az emberek természetesnek veszik, hogy meg kell találniuk a megjelenése mögötti jelentést, ahogy ezt a legtöbb ilyen eseménynél is megteszik. Tehát, ha eddig azon töprengtél, vajon mi is állhat a telihold kultusz mögött, íme öt mítosz ezzel kapcsolatban, amelyeket érdemes tudnod, mielőtt egy újabbal találkoznál.

olvass tovább

Varázslatos éjszaka – Kékholdas, szuperholdas Telihold az Oroszlán jegyében

A Telihold mindig magában rejti egy ciklus lezárását és egy új kör elindítását, de az új év második teliholdja nem csak ezért ígérkezik izgalmasnak. Január 31-én éjszaka három, egymástól független jelenséget figyelhetünk majd meg rövid időn belül az égen. Egy hónapon belül másodszorra lesz Telihold (kék hold) és szinte egyszerre lesz látható a „kék” hold, a „vérhold”, illetve a szuperhold. Már ebből is érzékelhető, hogy nem mindennapi energiák részesei lehetünk ezen a napon.

olvass tovább

Telihold a Kosban - Indulj el

A mai napon a Kosban tetőzik a Telihold este nyolc óra után. A szeptemberi Újhold energiáinak eredménye most mutatkozik meg igazán. Az elmúlt időszak a rendrakásról szólt, kívül belül, hogy helyet adjunk az új dolgoknak. Ezt a folyamatot segíti és a csúcsára emeli a mai Telihold.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 25.

  • 2013. május 25.

MA BUDDHA Telihold, (Weszák Ünnepe 24-28-ig tart), különleges bolygóállásokkal, 10 milliószoros Teremtő Nap van. Minden, amire a mai nap gondolsz, teszel vagy nem teszel, hatalmas ereje van. Légy a természetbe, mondj köszönetet és Hálát mindenért, amid van, engedd el és bocsásd szabadon a múltadat. Meditálj mantrázz, írj vágyfüzetet. Tegyél Önmagadért sok-sok jót és ne feledd ez a Világ számára ugyanolyan jó, mint a saját Életedre. A Mai Napnak Hatalmas Áldása van. Ma Tudatos légy, és Teremts Csodákat, hangolódj a szépre és a jóra. Napi megerősítés: BÉKE VAN BENNEM, KÖRÜLÖTTEM ÉS A VILÁGBAN.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 27.

  • 2012. november 27.

A mai nap az igazság napja, a mai napot csak ennek szemléletében éld. Ma Telihold napján végezz bőrápolást, masszázst, kényeztesd magad. Napi megerősítés: Megélem és megengedem az igazságot, megérdemlem a kényelmes életet.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 4.

  • 2012. július 04.

A mai nap telihold után a legalkalmasabb pénzügyeink , kötelességeink rendezésére. Ma döntened kellene arról, hogy elfogadod az Élettől mindazt,amit neked szán. Légy befogadó. Napi megerősítés: Pénzügyi bevételeim folyamatosan növekednek.

olvass tovább