Kulcsszó keresés /


Lélekmelengető gyógytea receptek

A hűvös napokon egy finom, meleg teánál, nincs is jobb dolog a világon. A tea jótékony hatását, a világ számos pontján már régóta használják tudatosan. A teákban használt különböző gyógynövények és levelek gyógyítói ​​tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek mély hatással vannak a fizikai, érzelmi és energetikai testünkre.

olvass tovább

Egy csésze tea: A legfinomabb teák

Hamarosan itt a November és vele együtt egyre hűvösebb lesz. Ebben az időszakban néha csak arra vágyok, hogy otthon üljek bekuckózva, a pihe-puha takarómmal, a kedvenc sorozatommal vagy könyvemmel karöltve. Mindeközben egy bögre teát szürcsölgetnék, ami boldogsággal és melegséggel tölt el.

olvass tovább

Egy csésze teával az egészségünkért

  • 2017. február 02.

A forró italokról nem véletlenül ugorhat be mindnyájunknak a tea, így a tél, és a csontig hatoló mínuszok közepette, hiszen egy szívet és lelket, illetve testet melengető italról van szó. Aligha lehet jobb annál, mint a hűvös estéken egy puha takaróval körülölelni magunkat, miközben a kedvenc könyvünket olvassuk, és egy pohár meleg teát szürcsölünk.

olvass tovább

A kávé és a tea is védi a szívet?

  • 2010. szeptember 01.

A mérsékelt tea- illetve kávéfogyasztás akár még csökkentheti a szív- és érrendszeri problémák kockázatát, állapították meg holland kutatók. Arról sajnos nem érkezett jelentés, hogy mely kávé- és tea importőr támogatta a kutatást...

olvass tovább

Jiaogulan, az ötlevelű ginseng

  • 2009. január 30.

Dél-Kínában naponta teaként fogyasztják, melyből egész napra elegendő energiát és erőt merítenek. Este segíti az anyagcserét és a zsírok lebontását. Ázsia azon területein, ahol fogyasztják, a 100 éves kort elérő emberek száma átlagon felüli.

olvass tovább