Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: 5 dolog, ami trendi lesz idén tavasszal

Ha már te is tűkön ülve várod a tavaszt, akkor az a szomorú hírünk van, hogy egy kicsit még várat magára, azonban egy kicsit kellemesebbé tehetjük a hideg téli napokat, ha kicsit előre tekintünk, és elmerülünk az idei tavaszi trendekben. Mutatjuk azokat a darabokat, amelyekkel biztosan találkozhatsz majd az utcákon, és természetesen jó ötlet lehet velük bővíteni a ruhatáradat.

olvass tovább

Nagy tavaszi ruhalista - Ezekben libbenj be a jóidőbe!

  • 2017. január 23.

Nem árt időben felkészülni a jóidőre. Ezért összegyűjtöttünk nektek (ennyire jóarcok vagyunk) olyan tavaszi, nyári ruhákat, amiket akár már most meg is rendelhetsz (mert mellékeltünk hozzá linkeket is). Vagy ha nem, akkor simán csak lesd meg, mire számíts márciustól.

olvass tovább

A 10 legizgalmasabb tavaszi-nyári trend

  • 2014. március 11.

A leárazott ruhakupacokat a hátunk mögött hagyva, ellepik a boltok polcait az idei tavaszi-nyári szezon darabjai. Sok újdonságot köszönhetünk, de elővehetjük a tavalyi jól bevált ruháinkat is, mivel lesznek visszatérő, nagy kedvencek. Ilyenek például: az etno stílusú ruhadarabok, a horgolt és csipkebetétekkel díszített felsők. A neonos színeket viszont felváltják a visszafogottabb árnyalatok, és alapvetően jellemző lesz az idei évre egy sokkal letisztultabb, elegánsabb, minimalista vonulat. Íme, az elkövetkezendő időszak 10 meghatározó trendje.

olvass tovább

Tavaszi trendek a L’Orealtól

  • 2011. február 28.

A nők egyik legkedvesebb sminkmárkája előrukkolt a 2011-es szezonra szánt újdonságaival, korábbi termékei “leporolásával” és a jól bevált reklámarcok vonzerejének bevetésével.

olvass tovább