Top5: 2017-es tavaszi sminktrendek

Az új évszak természetesen a sminkek területén is rengeteg újdonságot hoz számunkra. Bár mondhatnánk, hogy „nincs új a nap alatt”, és elég sok korábban divatos technika tér vissza, azonban kétségtelen, hogy egy-két korábbi kedvencünkről le kell mondanunk, amennyiben szeretnénk haladni a korral.

olvass tovább

2015-ös AVON tavaszi sminktrend

A múlt héten az Avon legújabb tavaszi trendjeit követő sminkkollekcióját volt alkalmam kipróbálni, melynek köszönhetően első kézből oszthatom meg veletek a tapasztalataimat a kozmetikai cég legújabb termékeiről. Elsőre rögtön feltűnt, hogy ritka az olyan gondosan kialakított weboldal, mint az Avononline! Egyszerűen és gyorsan lehet keresgélni a termékek között, amelyekről a képek mellett széles körű információkat is olvashatunk.

olvass tovább

Tavaszi smink- és hajtrend 2015

  • 2015. február 03.

Bekukkantottunk a haute couture week kulisszái mögé és ellestünk néhány smink- és hajtippet a tavaszi szezonra. Lássuk, mi lesz a divat, ha ismét beköszönt a jó idő!

olvass tovább

Miss Manga

  • 2014. január 31.

A L’Oréal Paris tavaszi sminktrendje a varázslatos képregények világába repít el. Palvin Barbara karaktere most képregényhőssé vált, Ő testesíti meg a Miss Manga életérzést.

olvass tovább

Eszeveszett színbirodalom

  • 2013. április 05.

A merésznél is merészebb színeket vonultatott fel a tavaszi sminktrendek előhírnöke, a tavaly szeptemberben megrendezett, őszi divathét. A képzeletbeli festő nem sajnálta a palettára kinyomott tónusokba jó alaposan belemártani a varázsecsetet. Hogy kedvünkre valóak-e, azt mindenki döntse el maga! Az biztos, hogy színterápiának nem utolsó!

olvass tovább

Tavaszi sminktrend-Drámai tekintet

  • 2013. március 19.

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. BLACKBUSTER LOOK

olvass tovább

Tavaszi sminktrend-Kifinomult tekintet

  • 2013. március 16.

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. SILKISSIME LOOK

olvass tovább

L.A. Makeup nagykövet fotózás

  • 2011. április 20.

Az L.A. Make up tavaszi sminktrendje fiatalos és színes! Az L.A. Make up tavaszi színeiben megtalálható a szivárvány minden árnyalata, legyen szó szemsminkről vagy éppen körömlakkokról. Tavaszi kínálatunkban megtalálható az elegáns visszafogott esti smink és annak erőteljesebb változata is, de készültek natúr, nyár esti hangulatot idéző make upok is.

olvass tovább