Kulcsszó keresés /


Csodás csecsebecséket hozott nekünk a Swarovski

  • 2015. január 29.

Múlt hét hétfőn a Hercegprímás utcában került megrendezésre a Higgs Fieldben a Swarovski 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója. A rendezvény keretén belül megcsodálhattuk a legszebb darabokat, melyeket fel is próbálhattunk, mindezt finom koktélok és ínycsiklandozó fogások társaságában.

olvass tovább

Mit viselünk a lábunkon jövő nyáron?

  • 2014. október 02.

Lassan vége a szeptemberi divathát-őrületnek, ugyan még tombol az indiánnyár, de már majdnem minden divatház bemutatta a jövő tavasz-nyári szezonra megálmodott kollekciót. Nézzünk körül, hogy mit fogunk a lábunkon viselni 2015-ben!

olvass tovább

Pásztor Anna arc lett

  • 2014. április 02.

Karakteres vonalvezetés, geometrikus szabásvonalak, egymásra hajtott rétegek, selymes csillogás, áttetsző csipke: ez a MAURA 2014 tavasz-nyár. Néhány napja a Bálnában mutatták be a legújabb kollekciót, amelynek arca a vagány, de ízig-vérig nő: Pásztor Anna. Muraközy Gabriella Jean Nouvel világából merített inspirációt az új kollekcióhoz: a francia építész zseni épületeiben megjelenő formák, fény-árnyjátékok a szabásvonalakban, az alapanyagokban és a színekben is visszaköszönnek. Tekintsétek meg a teljes kollekciót nálunk!

olvass tovább

KataSzegedi és a grunge korszak

A KataSzegedi 2014-es tavasz-nyári kollekcióját a sportruházat és a 80-as 90-es évek grunge korszaka ihlette. Az új kollekció darabjaira az aszimmetria és a rétegzés jellemző. A márkára jellemző textilek, a muszlin, a neoprén és a printelt neoprén az idei kollekció anyaghasználatát is meghatározzák.

olvass tovább

Thomas Sabo Valentin-napi meglepetései

  • 2012. január 27.

A THOMAS SABO nemzetközi életmódmárka legújabb, 2012-es tavasz-nyári kollekciója, a GLAM & SOUL megérkezett a budapesti márkaboltba, amely nemrégiben teljes átalakításon ment keresztül. Az új kollekció érzelmes kiegészítői tökéletesen passzolnak a szerelmesek ünnepéhez is!

olvass tovább