Kulcsszó keresés /


Az intelligens nők küzdelmei a társkeresésben

  • 2019. október 30.

Annak ellenére, hogy az értelem rendkívül pozitív minőséget jelent, és minden nőnek kívánatos partnerré kell válnia, valójában sok esetben mégis hátráltató tényező a társkeresésben. Egyes tanulmányok szerint, minél intelligensebb egy nő, annál gyakrabban van egyedül és annál nehezebben talál társat magának.

olvass tovább

Földelés-avagy mi történik a testeddel, ha mezítláb jársz?

Hallottál már korábban a földelésről? Ha még nem, ne aggódj, nem vagy egyedül. A közelmúltban végzett tanulmányok szerint a "földelés" potenciális megoldás lehet számos problémára, mint például a krónikus degeneratív betegségekre, álmatlanságra és még a stresszre is. Most már biztosak vagyunk benne, hogy te is kíváncsi vagy, mi a fene az a földelés?! Lássuk!

olvass tovább

Mutasd az IQ-d, megmondom mennyire vagy boldog

  • 2017. április 21.

A magas intelligenciával rendelkező emberek az élet számos területén bizonyulnak sikeresnek. Ahhoz azonban kevesek a felsőfokú tanulmányok, jól fizető pozíciók és a kulturális programok, hogy megtapasztalják az igazi boldogságot. Mi oka lehet ennek?

olvass tovább

Mediterrán diéta

  • 2015. április 10.

Friss tanulmányok szerint a mediterrán diétának számos jótékony hatása van a szívre. De mit is takar pontosan a diéta és milyen egyéb egészségügyi előnyei vannak?

olvass tovább

Napi Üzenet

  • 2012. március 21.

A mai nap alkalmas új tanulmányok kiválasztására,továbbképzésekre. Figyeld mi történik a nap folyamán sokat tanulhatsz belőle,írj vágyfüzetet. Napi megerősítés: Kreatívan megélem a Teljességet,tudom mit akarok és el is érem.

olvass tovább

Miért értékelik túl magukat a férfiak?

  • 2011. december 26.

"Tanulmányok ezrei jelentek meg már arról, hogy a férfiak gyakran hiszik helytelenül, hogy egy nő érdeklődik utánuk. Mi most az egyéni különbségekre voltunk kíváncsiak" – mondta el a kutatás vezetője Carin Perilloux, aki a Texasi Egyetem munkatársaival, Judith A. Eastonnal és David M. Buss-szal végezte el a kísérletét. Tanulmányuk a Psychological Science című lapban jelent meg.

olvass tovább