Kulcsszó keresés /


Miért nem jön a nagy szerelem?

Sok mindent megtanulunk a szakítás, válás után. Kénytelenek vagyunk felállni a sarokból, és elkezdeni a romok eltakarítását. Megtanuljuk, hogy csak tiszta, lecsupaszított terepre építhetünk új életet, és hogy a szakítás utáni időszak kizárólag a teljes romeltakarításról szólhat, nem másról.

olvass tovább

Anyák lazán: Partyarc anya lettem!

  • 2019. augusztus 27.

Két éve még a taposómalomban űzött anyaként tepertem és számolgattam, hogy hány nap szabadságom marad a nyárra úgy, hogy a karácsony se csak a munkámról szóljon. A nyári szabadságot még úgy is be kellett osztanom, hogy a nagytakarítást is bele kellett számolnom, mert legalább egyszer az évben legyen úgy teljesen megszeretgetve, tisztítva az otthonunk minden szeglete.

olvass tovább

Tavaszi nagytakarítás kívül-belül

Valaki egyszer azt mondta, hogy egy rossz nap ellen a legjobb orvosság, ha az ember takarítani kezd. Takarítás közben nemcsak a tárgyak lesznek fényesebbek, de a fókuszpont áthelyezésével megtisztul az elme és vele együtt a lélek. Az elhasználódott és nem használt ruhadarabok lomtalanításával párhuzamosan a tavasz kiváló alkalom a bénító gondolatok és érzések felismerésére és szortírozására.

olvass tovább

Szívhez szóló idézetek az adventi időszakra

Advent, az eljövetel kopogtat lelkünk ablakain. Egy örömmel, felkészüléssel, várakozással teli időszak következik, amikor átértékeljük emberi kapcsolatainkat, és átérezzük, micsoda erő rejlik az összetartozásban. Lelki nagytakarítást végzünk, és ha elég szerencsések vagyunk, megtisztulunk, és megbékélünk.

olvass tovább

Lelki otthonunk nagytakarítása

Mindenkiben lakozik gyerekkori trauma. Mindannyiunknak vannak fel nem dolgozott, kellemetlen élményei, melyekre nem szívesen gondolunk vissza és inkább úgy teszünk, mintha meg sem történtek volna. Hol volt, hol nem volt, régen volt, nem is volt. Lassan de biztosan elhitetjük magunkkal, hogy ennek nincs jelentősége a jelenlegi életünk megélésében. Lehetséges ez vagy csak ámítás, amellyel magunkat verjük át?

olvass tovább

Táncra fel! - A 2017-es nyár legnagyobb slágerei

  • 2017. augusztus 27.

Sajnos már csak pár nap van hátra a nyárból, ami nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnénk ki az utolsó pillanatait. Ezért összegyűjtöttük a nyár legnagyobb slágereit, hogy a szombati buli után, esetleg főzés vagy takarítás közben legyen mire táncolni egy kicsit. Íme a 2017-es nyár 10 legnagyobb slágerei vasárnapra! Jó szórakozást!

olvass tovább

Top10: a legjobb számok, amelyekre mind imádjuk a hátsónkat rázni

  • 2017. május 06.

Legyen pop, komoly, rock, lassú, gyors, hangos, nyugodt, a zene megváltoztatja, és egészen biztos, hogy jobbá is teszi az életünket. A hétvége, és persze a szombati bulik alkalmából most igazi „seggrázós zenéket” gyűjtöttünk össze, amik tökéletesek az este előtti bemelegítéshez, a party levezetéséhez, vagy éppen egy tavaszi nagytakarításhoz aláfestő zenének. Tehát hölgyek, táncra fel!

olvass tovább

15 tavaszi dekorációs ötlet az otthonodba

Végre elmondhatjuk, hogy fényárban és napsütésben úszik minden, ráadásul egyre melegebb is van, úgyhogy senki sem halogathatja tovább a tavaszi nagytakarítást. Ha pedig ezzel már megvagyunk, ideje a tavaszi évszaknak megfelelően új, vidám, friss dekorációt készíteni az otthonunkba. Ehhez hoztunk most 15 inspiráló ötletet!

olvass tovább