Kulcsszó keresés /


A TAG HEUER BEMUTATJA: A LUXUS CONNECTED ÓRÁK ÚJ GENERÁCIÓJA

  • 2020. március 15.

A TAG Heuer 2015-ben úttörő volt a luxus connected órák világában. Azóta számos modellt mutatott be, többek között a Connected Modular Golf Edition órát 2019-ben. A harmadik generációs Connected óra esetében a TAG Heuer olyan stílusbeli és technológiai újításokat vezetett be, amelyek tovább szilárdítják a márka vezető szerepét a luxus connected órák piacán.

olvass tovább

Ismét autóversenyt rendeztek a belvárosban

  • 2018. július 31.

Szimulátorversenyt rendezett új butikjának felavatása és a Formula 1 Magyar Nagydíj hétvégéjének alkalmából a svájci székhelyű TAG Heuer luxusóramárka. Az Andrássy úton megnyílt üzletben a cég partnerei és VIP vendégei Wéber Gábor televíziós szakkommentátorral, autóversenyzővel mérhették össze tudásukat.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco LS Chronograph Calibre 12 karóra

  • 2009. augusztus 17.

A tervtől a megvalósításig – majdnem. Az utóbbi években mindig lázba hoztak a Baselworldben bemutatott Tag Heuer Monaco karórák tervei. Ám ahelyett, hogy azok közül akár egy is elkészült volna (néhány kivétellel), itt van a Monaco LS Chronograph Calibre 12 nevű modell, ami olyan, mint egy önmagában megvalósíthatatlan „megtervezett autó végleges formája”.

olvass tovább

Tag Heuer Meridiist

  • 2008. július 28.

Az idősebbek még emlékezhetnek a kilencvenes évekre, amikor a forma 1-es közvetítések során a Tag Heuer felirat minden második percben felvillant. Most viszont nemcsak az óránk, de a telefonunk segítségével is pontosak lehetünk.

olvass tovább