Kulcsszó keresés /


Egy férfinek nem a tökéletes kell

A külső megfog, a belső megtart. A szépség odavonzza a tekintetet, a személyiség rabul ejti a férfiszíveket. Az ideális nő fogalma tehát nem a külsőségekben keresendő, mert lehet, hogy egyáltalán nincsenek tökéletes idomai, és nem is szabályos szépség mégis természetes magabiztossággal tudja viselni nőiességét.

olvass tovább

Ki a jó nő a férfiak szerint?

A szépség az, ami odavonzza a tekintetet, a személyiség azonban rabul ejti a férfiszíveket. A jónőség definíciója tehát nem a külsőségekben keresendő. Nem mérhető vonalakban és görbületekben, vagy nem található meg a 90-60-90 mágikus számrendszerében. A jó nőnek lehet, hogy egyáltalán nincsenek tökéletes idomai, mégis a férfiak úgy pihennek meg az ölén, mint lehorgonyzó, fáradt tengerészek, akik viharvert vizekről végre szélcsendes kikötőkbe érnek.

olvass tovább

A majdnem tökéletes nők

  • 2014. június 11.

Mindannyian tudjuk, hogy a hírességeket a magazinok hasábjain jó pár ecsetvonással hozzák a legjobb formába, többek között a Photoshop programmal. Ezt azonban hajlamosan vagyunk elfelejteni, és nehéz szívvel sóhajtozunk csak, hogy miért nincs olyan bőrünk, alakunk, mellünk, fenekünk, mint a Victoria’s Secret angyaloknak. Pedig úgy tűnik, hogy nekik sem tökéletes mindenük.

olvass tovább

A tökéletes nő húsz ismérve

  • 2013. március 02.

Hatalmas csontot dobtak a világ feministáinak Angliából. Felmérést végeztek a férfiak körében, amelyben azt tudakolták, milyen a tökéletes nő számukra. Világ feministái, kérem izzítani azokat a jó kis csípős nyelveket, ízekre lehet szedni ezennel szegény hímeket!

olvass tovább