A megfelelő társ van melletted?

  • 2019. július 19.

Az élet nagy tanítómester. Kapcsolatok jönnek és mennek, fejlődünk folyamatosan. Azonban érdemes figyelni arra, hogy a kezdeti lelkesedést követő időszakban, mi mindent fedezünk fel kapcsolatunkban, ami ékes bizonyítéka lehet annak, hogy nem a megfelelő ember mellett vagyunk.

olvass tovább

Különbségek a lelki társ és az élettárs között

  • 2018. szeptember 10.

Az élettárs és a leki társ között az első alapvető különbség az az, hogy a lelki társ azért jön az életünkbe, hogy segítsen fejlődni. Míg az élettárs egy olyan férfi vagy nő, akivel találkozol, és közösen készen álltok egy életet megosztó társkapcsolatra. Mindkét személy hihetetlenül fontos az életünkben. Azonban vannak dolgok, melyek megkülönböztetik őket számunkra.

olvass tovább

Ha tiszta érzelmekre vágyunk, a sebezhetőség az egyetlen út

Az őszinteség azt jelenti, hogy lecsupaszított lélekkel, semmit sem rejtve jelenek meg előtte. Mégsem vagyok nyitott könyv, nem akarja múlt- történeteimet újra és újra átlapozni, nem elemez ki semmit, nem vár magyarázatot, és nem ítél meg. Múltam csomagját a hátamon vittem, úgy érkezem a szerelem oázisára. Pihenni vágytam már, le akartam pakolni, akartam, hogy végre minden kósza mozaikdarabka helyére simuljon zaklatott életemben.

olvass tovább

Társtudatra is szükség van egy kapcsolatban

Nehéz ma jó párkapcsolatot találni, mondják egyesek. Mindenki elveszett, az emberek jósokhoz menekülnek, keresik a módját, hogyan találhatnának rá arra a valakire, akivel szép, minden értelemben gazdag életet alakíthatnak ki. Körülnéznek szórakozóhelyeken, keresik, kutatják a megfelelő korosztályt, a megfelelő érdeklődési körrel és műveltséggel rendelkezőket, s mikor végre rátalálnak azokra, akikben a potenciális társat látják, kiderül, hogy valami nem stimmel velük. Nincs társtudatuk – fogalmazom meg egyszerűen.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 11.

  • 2013. augusztus 11.

A mai napon alkalmazd az éles elmédet tartsd meg érzékenységedet, együttérzésedet. Ma minden emberi és társkapcsolatod ápolásának az ideje. Napi megerősítés: Meghitt, örömteli minden kapcsolatom

olvass tovább

Így élheted túl a távkapcsolatot!

  • 2011. augusztus 21.

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy kapcsolatban az egyik félnek hosszabb-rövidebb időre el kell utaznia. Mivel általában negatívan állunk hozzá egy távkapcsolathoz, így nem véletlen, az őszinteség és nyíltság hiánya, illetve a féltékenység nagyon hamar szétzúzza a kapcsolatot. De mit lehet tenni, hogy a kapcsolat túlélje a távolságot?

olvass tovább